În sfârșit mămică! Paris Hilton a făcut publică prima poză cu nou-născutul ei!

25 ianuarie 2023   News

Moștenitoarea imperiului Hilton și-a luat fanii prin surprindere când a anunțat public că are un copil, un băiețel, cu soțul ei Carter Reum.

Vedeta de 41 de ani a dat minunata veste pe pagina sa de Instagram și a inclus și prima imagine cu bebelușul ei, adus pe lume cu ajutorul unei mame surogat.

„Ești deja iubit până peste măsură!”, a scris Paris plină de încântare. „A fost dintotdeauna visul meu acela de-a deveni mamă și sunt extrem de ferictă că eu și Carter ne-am găsit unul pe altul”, a dezvăluit Hilton într-un comunicat emis de ea și publicat în revista People. „De-abia așteptăm să ne începem să fim o familie împreună, iar inimile noastre explodează de la atâta iubire pentru fiul nostru”, a continuat comunicatul emis pe 25 ianuarie 2023.

Paris Hilton n-a dat mai multe informații cu privire la copilul ei. Micuțul este primul ei copil, în timp ce soțul acesteia, Reum (40), mai are un copil, o fată de 10 ani, concepută cu vedeta de reality show Laura Bellizzi, cu care el a avut, se pare, o singură întâlnire.

Imediat ce a fost făcut publică minunata veste, proaspăta mămică a primit numeroase felicitări din partea celor cunoscuți și, evident, din partea admiratorilor ei. Chrissy Teigen, care a adus pe lume zilele trecute al treilea ei copil, i-a transmis lui Paris: „Un COPIL!!!!!!! Felicitări, mă bucur așa mult pentru voi doi!!!!!!!”.

Kim Kardashian a scris același lucru, în timp ce modelele Victoria's Secret, Lily Aldridge, Jasmine Tookes și Sara Sampaio, i-au transmis acesteia multe felicitări.

Actrița Elle Fanning a spus că Paris este „cea mai frumoasă mămică”, iar restul celor care au apreciat postarea lui Hilton s-au arătat peste măsură de încântați că vedeta de reality show a reușit, în sfârșit, să devină mămică. Luna trecută, blondina a povestit cum ea și soțul ei au început fertilizările in vitro la mijlocul anului 2020, chiar înainte ca Reum s-o ceară de soție pe Paris.

„Am o groază de embrioni care așteaptă, ne-am făcut rezerve de așa ceva”, a dezvăluit Paris după ce mama ei a spus că Paris și Reum se chinuie să conceapă un copil. La începutul anului 2022, blondina a recunoscut că-și dorește vreo doi, trei copii cu soțul ei milionar. Rămâne de văzut dacă băiețelul ei va avea sau nu frați sau surori!

Foto - Instagram, GettyImages

Mai multe