Iubirea lor a început online şi se căsătoresc după doar şase luni. Cât sunt de îndrăgostiţi fiul lui Walter Zenga şi o actriţă celebră în Italia

11 mai 2021   News

Fiul lui Walter Zenga se căsătoreşte, după doar câteva luni de relaţie, cu o actriţă celebră în Italia. Iată cât sunt de îndrăgostiţi cei doi. Imaginile vorbesc de la sine.

Nicolò Zenga şi Marina Crialesi se căsătoresc după ce iubirea lor a început online, în urmă cu jumătate de an. Băiatul lui Zenga i-a făcut Marinei Crialesi propunerea cea mare cu un inel superb, cu diamant. Iar ea fericită a acceptat.

Nu a trecut mult de când actriţa celebră în Italia a început să îi dea inimioare la fotografii, în mediul online. Iar el a răspuns atât de frumos, încât şase luni mai târziu i-a dăruit şi inima, şi inelul de logodnă.

Fotografiile cu cei doi exprimă clar iubirea ce s-a înfiripat. Chiar dacă amândoi sunt conştienţi că au ars multe etape şi relaţia a înaintat foarte repede, cu iubirea nu te pui.

Tatăl Walter Zenga este de acord cu căsătoria, iar mama lui Nicolò (şi fosta soţie a lui Walter Zenga) este chiar prietenă cu viitoarea noră. Iată ce spune Maria Crialesi despre Roberta Termali: ”M-a adoptat. Vorbim des, ne înţelegem grozav, s-a împrietenit chiar şi cu mama mea.”

Nicolò Zenga şi Marina Crialesi şi-au anunţat căsătoria pe Instagram, pe profilul fiului cunoscutului antrenor Walter Zenga.

Felicitările au curs pentru cei doi viitori miri în mediul online, acolo unde a şi început totul.

Mai multe