Iubita lui Michael Jackson din Thriller, de nerecunoscut la 40 de ani de la lansarea videoclipului!

9 decembrie 2022   News

Videoclipul Thriller, al Regelului Pop, a împlinit 40 de ani la începutul lunii decembrie, ocazie cu care am descoperit cum mai arată acum cea care a jucat rolul de parteneră a lui Michael Jackson la filmări.

Ola Ray, de 61 de ani, a marcat acest moment important pe pagina sa de Instagram, unde își ține la curent fanii. În unul dintre cele mai memorabile și mai revoluționare videoclipuri ale tuturor timpurilor, Ola a jucat rolul iubitei lui MJ, care fuge dintr-o sală de cinema în timpul unui film horror.

Michael a urmărit-o pe frumoasa tânără afară, pentru a o asigura că acele imagini nu erau decât un film, însă, după aceea, se transformă într-un zombie chiar el. Cu siguranță că vă amintiți videoclipul care a făcut furori când a fost lansat!

La fix 40 de ani de când a fost realizat Thriller, Ola arată cu totul altfel, chiar greu de recunoscut! Și-a vopsit pletele brunete și este acum o blondă platinată, care nu-și arată vârsta deloc.  

Ray a „sărbătorit” aniversarea a 40 de ani de Thriller pe Instagram: „Salutare, lume! La mulți ani de-a 40-a aniversare a albumului Thiller! Vă prezint cartea mea, în care am scris despre ce s-a întâmplat în culisele videoclipului!”.

Fostul model Playboy a mai vorbit despre ce s-a întâmplat la filmările videoclipului din 1982, însă niciodată până la capăt, a preferat să păstreze suspansul. În timpul unui interviu oferit exclusiv celor de la DailyMailTV, în 2019, Ola a povestit cum s-a prezentat drogată pe platoul de filmare și l-a sărutat passional pe Regele Pop. „Michael și cu mine am devenit intimi la filmări, da. Am mers în cabina lui de probă, la un moment dat, și acolo ne-am sărutat pentru a doua oară”, a dezvăluit ea.

„A fost un sărut extrem de pasional și am mai făcut și altceva în afară de acel sărut… dar nu spun mai multe. Vă spun doar că el s-a dezbrăcat în fața mea… și restul o să-l citiți în cartea mea”, a continuat ea să povestească. E pentru prima dată când oferă atâtea informații despre ce s-a întâmplat în culisele Thriller. „Faptul că am devenit intimi, eu și Michael, m-a făcut să mă simt extrem de bine!”, a conchis Ola Ray.

Dă click mai jos, pe galeria foto, pentru a o vedea pe iubita lui Michael Jackson din videoclipul Thriller, la 61 de ani!

Foto - Profimedia, Instagram

Mai multe