Katie Price, peste 20 de operaţii estetice şi un soţ dependent de sex. E transformată total

12 mai 2020   News

Katie Price a reuşit să şocheze publicul în ultimii ani cu operaţiile estetice bifate şi cu modul în care acestea au reuşit să îi strice aspectul.

Price a devenit celebră în 1996, când apărea ca model, sub numele de Jordan, în publicaţiile The Sun şi The Daily Mail. Câţiva ani mai târziu a participat la reality show-ul “Sunt o celebritate. Scoate-mă de aici!”. În acelaşi an l-a cunoscut şi pe muzicianul Peter Andre (47 de ani).

Katie şi Peter s-au căsătorit în 2005, apoi au continuat să îşi expună viaţa în reality-show-uri. Cei doi au avut un băiat, Junior Savva, în iunie 2005, şi o fiică, Tiaamii Crystal, doi ani mai târziu. Katie a mai pierdut o sarcină în aprilie 2009, iar o lună mai târziu, ea şi soţul ei şi-au anunţat divorţul. După separare, fiecare dintre ei a devenit protagonist în propriul reality show.

Nici nu reuşise să divorţeze în mod oficial de Andre când, în iulie 2009, a început o relaţie cu luptătorul MMA şi actorul Alex Reid. S-au căsătorit anul următor, în februarie,  la Las Vegas, dar au optat pentru o ceremonie privată. Ulterior, şi-au şi reconfirmat povestea printr-o nuntă, organizată de aceată dată la o biserică din Marea Britanie.

Pe cât de repede au spus Da, pe atât s-au şi despărţit. Şi-au separat vieţile în ianuarie 2011 şi au divorţat în martie 2012. Motivul principal invocat a fost diferenţa de comportament.

Katie nu şi-a pierdut însă credinţa în dragoste şi căsătorie, iar în ianuarie 2013 s-a măritat cu Kieran Hayler în Bahamas. În luna august din acel an, starleta a născut un băiat, Jetta. Un an mai târziu, a venit pe lume Bunny. Cu câteva luni înainte de a naşte, Price a acuzat-o pe Kieran că a avut o aventură cu soţul ei şi a depus actele de divorţ. Cu toate acestea, cei doi s-au împăcat după ce Hayler a fost de acord să facă terapie pentru a scăpa de dependenţa de sex. Doi ani mai târziu, şi-au reînnoit juramintele de căsătorie în Maldive. Totuşi, în 2018, Katie a depus divorţul din cauza aventurii sale extraconjugale.

În timp procesului de divorţ, care avea să dureze ceva, Price a anunţat că s-a logodit cu Kris Boyson, dar după doar o lună s-au despărţit. Divorţul de Kieran s-a încheiat la începutul acestui an.

Pe lângă copiii cu foştii săi soţi, Kieran şi Peter, Katie mai are un fiu, Harvey, în vârstă de 18 ani, dintr-o relaţie cu fost jucător de fotbal american Dwight Yorke.

Pe lângă viaţa amoroasă ameţitoare, starleta a încercat să îşi schimbe viaţa cu ajutorul intervenţiilor chirurgicale. A făcut prima operaţie la vârsta de 19 ani, când a optat pentru o mărire a sânilor, a trecut de la dimensiunea sutienului B la F.

Şi Katie nu s-a oprit acolo. Şi-a ridicat faţa, şi-a făcut fund de braziliancă şi liposucţie. De fapt, potrivit experţilor în chirurgie plastică, nu există nimic pe care blonda să nu îl fi corectat pe corpul ei.

Medicii au avertizat-o că îşi pune în pericol viaţa, dar nici nu voia să audă de asta. Anul trecut a mers în Turcia pentru a-şi ridica pleoapele şi a-şi aranja fesele. De-a lungul anilor, a cheltuit sute de mii de dolari pe aceste intervenţii, dar rezultatul a fost unul tragic.

Mai multe