Logodnica lui Ray Liotta rupe tăcerea după dispariția lui și publică ultima imagine cu actorul

29 mai 2022   News

Jacy Nittolo și-a amintit „iubirea profundă” și „atracția nebună” pe care o avea cu regretatul actor într-o postare specială pe Instagram, în care și-a propus să-i aducă un omagiu lui Ray Liotta, care s-a stins din viață acum câteva zile, la numai 67 de ani.

„Viața mea, în ultimii ani, a fost magică”, susține Nittolo (47) pe social media. „Ray și cu mine împărțim o iubire profundă, pe care o voi menține în inima mea pentru totdeauna. Râdeam zilnic și eram nedespărțiți. Atracția dintre noi era de-a dreptul nebună. El era absolut totul pentru mine și nu ne mai puteam sătura unul de altul”, a declarat îndurerata logodnică.

„Avem acea iubire reală la care poți numai visa. Era cel mai frumos om atât pe dinăuntru, cât și pe dinafară, pe care l-am întâlnit în viața mea… și până și aceste cuvinte nu-l portretizează la adevărata valoare”, a dezvăluit aceasta.

Nittolo și Liotta s-au logodit în decembrie 2020, după ce copiii lor le-au făcut cunoștință. Ray, care a decedat în somn, într-un hotel din Republica Dominicană, lasă în urmă o carieră plină de filme de primă mână cu gangsteri, iar, în viața reală, trăise o viață plină de momente dramatice, potrivite parcă pentru scenariile filmelor hollywoodiene în care a apărut.

Cu numai două zile înainte de-a muri, actorul a fost zărit luând masa cu Nittolo într-un restaurant din Republica Dominicană. „Am avut norocul de a-l avea client pe Ray în seara de marți. Era o persoană special, un actor talentat căruia îi vom duce dorul”, a declarat proprietarul restaurantului Naca.

Foto - Instagram

Mai multe