Mesajul Oanei Roman pentru fetiţa ei, după ce a avut o cădere la înmormântarea bunicii ei

5 martie 2024   News

Zile grele pentru familia Roman, care tocmai a pierdut-o pe ilustra profesoară de limba arabă şi fosta soţie a primului premier român post-decembrist...

A trecut o săptămână de la înmormântarea celei care a fost Mioara Roman, dar ecourile emoţionale persistă atât pentru cele două fiice ale ei, Catinca Zilahy şi Oana Roman, dar şi pentru nepoatele Calina şi Isabela.

Cea mai afectată pare să fie, însă, fetiţa Oanei, care a trecut brusc de la bucuria vacanţei petrecute în Egipt, la mare şi la soare, la amarnica tristeţe a pierderii bunicii sale, a cărei veste mama sa a primit-o când nu se aflau în ţară.

Isabela, fiica Oanei Roman și a lui Marius Elisei, a impresionant pe toată lumea cu puterea și maturitatea sa la doar 10 ani. Fetița a stat lipită de sicriul cu trupul neînsuflețit al bunicii sale. Se pare că micuța și-ar fi dorit să fie alături de ea și tatăl ei, mai ales că acesta a locuit un timp împreună cu Mioara Roman, însă acesta nu i-a fost alături în cele mai grele clipe, fiind surprins alături de noua lui parteneră de viaţă.

Din păcate, impactul emoţional a fost atât de mare atât pentru Oana, cât şi pentru fiica ei, încât cele două au cerut ajutorul unui echipaj medical, imediat după înmormântare la adresa lor fiind văzută o maşină de salvare.

După ce şi-a mai revenit puţin, Oana Roman a avut puterea să posteze un mesaj de mulţumire pentru toţi cei care i-au fost alături în aceste zile - în care o numea pe fiica sa "un copil minunat şi perfect, Isabela, minunea mea" - şi un colaj cu fotografii ale mamei sale, cu mesajul: "Te iubesc, mama! Să ai drum în Lumină!".

Duminică, însă, fiica Mioarei şi a lui Petre Roman, a revenit cu o postare foarte emoţionantă, dedicată fiicei sale: "Iubita mea minunata! Avem atâtea vise de împlinit, atâtea bucurii de trăit, atâtea lucruri de descoperit, atâtea locuri de vizitat, atâtea zile de iubit! Îţi promit că viaţa noastră va fi frumoasă, îţi promit că voi alunga orice nor, voi dărâma orice zid, voi ocoli orice obstacol şi vom trăi frumos şi senin! Existenţa ta e ceea ce dă sens vieții mele! Împreună cu tine totul e posibil! De acum doar noi două pe drumul vieții!".

FOTO: Instagram

Mai multe