Michael Douglas, mușcat de o femeie. „Am izbucnit în lacrimi!”

1 mai 2022   News

Un Don Juan veritabil în tinerețea lui, starul din “Fatal Attraction” a avut parte de experiențe dintre cele mai pasionale cu femeile. Una dintre ele i-a rămas actorului în memorie și-n ziua de astăzi.   

Michael Douglas ar fi putut avea o altă parteneră în comedia romantică “Romancing the Stone”, dacă  Debra Winger n-ar fi fosta așa de… violentă. Vedeta din “Terms of Endearment” i-a lăsat o impresie memorabilă lui Michael înainte de-a pierde rolul remarcabil din anii ’80 în favoarea altei actrițe, Kathleen Turner.

Douglas (77) a vorbit, recent, în cadrul podcastului lui Rob Lowe, Literally!, despre experiența trăită acum câteva decenii bune, când tripla nominalizată la Oscar, Debra Winger, l-a muscat atât de rău de braț, încât l-a făcut pe actor să plângă ca un copil. Incidentul s-a petrecut în timpul unei cine cu regizorul Robert Zemeckis dinainte de-a începe filmările.

Ce s-a întâmplat?

Cei doi actori se simțeau bine în timpul cinei și beau împreună mai multe shot-uri de tequila. Însă, după încheierea mesei, Michael și Debra se aflau împreună în fața localului respectiv și, dintr-o dată, inimaginabilul s-a întâmplat. Winger s-a aplecat puțin către Douglas și l-a muscat de braț de parcă apucase cu dinții o friptură suculentă și apetisantă.

“Am ieșit afară din restaurant și, ca atunci când îi spui drăgăstos celui de lângă tine «Hei, tu!», ea s-a aplecat spre mine și m-a muscat de braț. Iar eu am țipat de durere!”, i-a povestit starul hollywoodian lui Rob Lowe. “Ea glumea, numai că eu eram cât se putea de serios și i-am zis că e chestie serioasă ce-mi făcuse… Îmi dăduse sângele!”

La un moment dat după gestul agresiv al actriței, Douglas i-a povestit lui Zemeckis întregul incident: “Am izbucnit în lacrimi și i-am spus regizorului că nu pot merge cu ea în junglă, că m-a muscat de braț ca o fiară sălbatică!”, a declarat Michael cu numai câteva zile în urmă.

Urmările violenței

The Post i-a cerut PR-ului actriței o declarație oficială legată de acest subiect care a ieșit la iveală după câteva decenii bune, însă nu există încă o declarație oficială în acest sens. Cert e că incidentul s-a întâmplat și a avut repercusiuni cât mai neplăcute pentru actriță.

Ea a pierdut rolul în care urma să fie distribuită, Kathleen Turner fiind cea care a fost propusă să o înlocuiască pe năbădăioasa actriță. Iar cuplul Michael Douglas-Kathleen Turner a făcut istorie pe marele ecran!

Filmul lor a avut asemenea succes, încât s-a făcut și o urmare a peliculei în 1985, denumită “The Jewel of the Nile”. Turner a luat un Glob de Aur pentru interpretarea sa din 1985, dar și nominalizări la Oscar și Tony cu acel rol.

Totuși Winger s-a putut concentra pe alte proiecte cinematografice după întregul incindent agresiv și pierderea unui rol remarcabil – a primit nominalizări la Oscar pentru rolurile din “Officer and Gentleman”, în care a jucat cu Richard Gere, “Terms of Endearment”, în care i-a dat replica lui Jack Nicholson, și “Shadowlands”, în care a apărut alături de Anthony Hopkins.

Foto - Profimedia

Mai multe