Nu-l mai recunoşti! Starul din ”Familia Bundy” e total schimbat acum!

28 martie 2017   News

Dacă nu urmăriţi serialul „Modern Family”, atunci, cel mai probabil, nu l-aţi mai văzut pe actorul Ed O`Neill de pe vremea când apărea în ”Familia Bundy”. Ei bine, de atunci au trecut ceva ani, iar actorul principal a ajuns la 70 de ani.

Aşa arată Ed pe vremea serialului ”Familia Bundy”.

O vârstă care-l prinde pe micile ecrane, dar nu neapărat în cea mai bună formă a sa. Spunem asta pentru, recent, cei de la ”Globe” au semnalat faptul că actorul s-ar confrunta cu ceva probleme de sănătate, greutatea sa ajungând în jur de 130 de kilograme.

Actorul a trecut printr-o transformare fizică evidentă

De fapt, publicaţia amintită anterior l-a convocat pe un anume doctor Stuart Fisher care vrea să atragă atenţia asupra faptului că actorul a acumulat îngrijorător de multe kilograme în ultimii ani şi că viaţa sa ar fi pusă în pericol. ”Sigură cântăreşte minim 125 de kilograme, dacă e să judecăm după „colăceii” pe care îi afişează recent”, spune specialistul.

Ed O'Neill, 2017

De altfel, la această concluzie am ajuns şi noi, văzându-l schimbând costumele elegante pe care le purta cu unele „plus size”. E clar că  actorul nu mai are de mult forma fizică pe care o avea în serialul care l-a făcut celebru, însă nu ne închipuiam că la 70 de ani şi-ar pune viaţa în pericol cu un stil de viaţă nesănătos. ”Are obiceiuri alimentare nesănătoase. Trebuie să slăbească măcar 35 de kilograme – pe care ar putea să le dea jos într-un an. O astfel de greutate ar fi periculoasă pentru cineva la 40 de ani, d-apoi la vârsta lui”, mai spune respectivul doctor.

foto: Splash, Hepta

Mai multe