O îndrăgită actriţă din ”Anatomia lui Grey” a fost depistată cu tumoare pe creier

19 septembrie 2017   News

Vremuri grele pentru actriţa Kate Walsh, cea care i-a dat viaţă lui Dr. Addison Montgomery în serialele ”Anatomia lui Grey” şi ”Private Practice”. Ea a aflat că are tumoare pe creier şi a fost supusă unei operaţii!

O ştim din ”Anatomia lui Grey”

Kate Walsh a recunoscut că acum doi ani a trăit pe pielea ei o situaţie pe care a mai trăit-o doar în seriale. Ea a fost diagnosticată cu o tumoare pe creier, de mărimea unei lămâi, motiv pentru care a fost nevoită să treacă printr-o operaţie traumatizantă.

A avut o tumoare pe creier

Starul a povestit că a depistat singură că e ceva în neregulă cu ea şi a instat să i se facă un tomograf, deşi medicii în grija cărora ajunsese nu aveau indicii că ar fi necesar aşa ceva. În cele din urmă, a ajuns pe masa de operaţii şi tumoarea i-a fost extirpată cu succes.

În serialul ”13 reasons why”

Au urmat nouă luni de recuperare, timp în care actriţa s-a retras din lumina reflectoarelor. Acum, însă, simte că a primit a doua şansă la viaţă şi vrea să-şi investească timpul în activităţi alături de cei dragi ei, dar şi-n proiecte cinematografice relevante. De aceea, acum câteva luni a filmat la serialul ”13 reasons why”, unde a făcut un rol de excepţie.

foto: arhivă

Mai multe