O stripteuză pretinde că a făcut sex în trei cu Mel B şi cu Stephen Belafonte

10 aprilie 2017   News

Se pare că relaţia lor libertină şi deschisă a dus la destrămarea unui mariaj de 10 ani, iar acum o stripteuză pretinde că a participat şi ea la o întâlnire cu Mel B şi soţul acesteia.

După scandalul divorţului cuplului Melanie Brown - Stephen Belafonte, culminat cu acuzaţii de violenţă domestică şi infidelitate, dansatoarea exotică de 32 de ani, Siara Dianda, a declarat că şi ea a luat parte la partidele de amor în trei cu producătorul şi fosta componentă Spice Girls. Conform unei declaraţii a acesteia pentru Sunday Mirror, noaptea alături de cei doi a fost una sălbatică, iar stripteuza chiar a menţionat că Mel B, 41 de ani, era şefă în această căsătorie - în ciuda luminii negative în care vrea să-l pună pe Stephen.

Se pare că Mel ar fi fost capul răutăţilor.

Conform Siarei, cei trei s-au întâlnit în Australia, în timp ce Mel filma pentru emisiunea X Factor. Întâlnirea s-a produs într-un club de noapte din Sydney, iar după câteva ore, cei trei s-au retras la hotel pentru o partidă în trei. Cu toate acestea, după ce a petrecut ceva timp cu Mel şi Stephen, Siara a concluzionat că Mel "este cocoşul în casă" - în ciuda faptului că acum îl acuză în mod public pe soţul său că i-a controlat viaţa. ''Am avut impresia că Mel este bărbatul în casă". După ce partida de amor a luat sfârşit, Mel a adormit, ea şi Stephen au hionărit prin oraş până târziu în noapte, iar artista nu a fost deloc deranjată de asta. "Ea nu a părut deranjată. Stephen s-a purtat frumos şi a fost respectuos".

Şi a a declarat că s-a bucurat de momente intime alături de Mel B şi soţul acesteia.

Cuplul a fost în centrul atenţiei în ultimele săptămâni, după ce recent şi Lady Victoria Hervey a confirmat zvonurile cu privire la un triunghi conjugal cu Mel şi soţul său, cei trei bucurându-se de clipe de plăcere în 2007.  Fosta Spice Girls a depus actele de divorţ luna trecută, după 10 ani de căsătorie, cerând şi custodia exclusivă a fiicei cuplului în vârstă de cinci ani,  Madison. Mai mult, artista ar fi cerut chiar şi un ordin de restricţie pe numele lui Stephen, dupa ce a pretins  că acesta a maltratat-o pe parcusrul mariajului şi ar fi lăsat-o gravidă pe bona copiilor.

Foto: Instagram , Arhiva ok

Mai multe