Oaia neagră a familiei lui Tom Hanks: fiul lui violent, Chet, are pe cap un proces de un milion de dolari!

9 iulie 2021   News

Chet Hanks este unul dintre cei doi copii ai faimosului cuplu Tom Hanks şi Rita Wilson şi oaia neagră a familiei: băiatul cu totul altfel decât părinţii lui, care au generat atâta admiraţie.

Oricât de discret ar încerca, însă, Tom Hanks să fie în legătură cu problemele fiului său, în zadar – dacă Chet îşi doreşte atenţia cu orice preţ. Iar psihologic vorbind, aceasta pare a fi lupta lui absurdă de a ieşi din umbra unui tată de succes. În 2014, presa americană scria că Chet era dependent de cocaină şi alcool – apoi, după o internare la reabilitare, că revenise la obiceiurile nocive. Anul acesta, a revenit în ştiri, mai întâi după o serie de filmări care au ridicat multe semne de întrebare. În ianuarie, a postat pe social media un clip în care îşi filma iubita, către care striga: „Tâmpito, m-ai atacat cu un cuţit?”, apoi întorcea camera către sine, pentru a-şi arăta chipul însângerat. Putea părea o scenă de la filmarea unui clip pentru vreo piesă muzicală – fiindcă dacă nu ştiaţi, Chet este rapper.

Dar nu, filmarea avea mare legătură cu realitatea. Fiindcă în primăvară a urmat o lovitură grea pentru familia Hanks: Kiana Parker, fata care apărea în acea filmare, l-a dat în judecată pentru un milion de dolari pagube fizice şi morale, obţinând şi un ordin de restricţie împotriva lui. Avocaţii Kianei au ţinut şi o conferinţă de presă la centrul de justiţie Fort Bend County din Texas, unde au povestit cum clienta lor a fost de nenumărate ori abuzată fizic şi mental de către Chet. Într-una dintre ocazii, când Kiana se afla în casă cu gemenii ei în vârstă de 9 ani dintr-o relaţie anterioară, Chet a ameninţat că o ucide şi apoi se va sinucide. „Mi-a spus că îmi va zbura creierii şi că nu mai voia să trăiască şi îşi va zbura şi el creierii. Fetele mele erau lângă mine şi au auzit asta. Era ora 3 noaptea. Am aşteptat până a adormit, mi-am luat fetele şi am fugit la mama”, a povestit Kiana. Pentru ca tabloul să fie complet, Chet a dat-o, la rândul lui, în judecată, acuzând-o de agresiune şi de faptul că a furat din casa lui bani şi bunuri, provocându-i o pagubă de 20.000 de dolari. Marty Singer, avocatul său, are şi el versiunea sa de poveste despre turbulentul cuplu: Chet ar fi confruntat-o în legătură cu furtul şi de aceea ea l-a atacat cu un cuţit, incident care are legătură cu filmarea din social media în care el apare însângerat. Procesele celor doi sunt acum în desfăşurare. Privind înspre ei şi apoi înspre mariajul de 33 de ani al lui Tom Hanks cu Rita Wilson, unul dintre cele mai admirate cupluri de la Ho­llywood, nici că se putea ca lucrurile să fie mai diferite. Şi cu siguranţă că pentru Tom, întreaga situaţie este de pe altă planetă... Dar Chet a căutat pe toate planurile să provoace, practic, sistemul care susţine succesul tatălui său. Anul trecut, apărea pe covorul roșu la Globurile de Aur, scuipând spre camerele de filmat şi vorbind cu accent jamaican. Anul acesta, a lansat o piesă rap numită White Boy Summer, care a stârnit un val de acuzaţii rasiste. „Tom şi Rita l-au susţinut cât au putut, dar mai mult de-atât, nu au ce face”, a comentat un apropiat despre celebrul cuplu. Ceilalţi copii sunt, prin comparaţie, un motiv de bucurie pentru Tom: fiul cel mic, Truman, a absolvit Stanford şi este un cameraman apreciat. Tom mai are doi copii şi din primul mariaj, cu Samantha Kewis: Colin este un actor nominalizat la Emmy, iar fiica Elizabeth este scriitoare. Între toţi aceştia, Chet face o dureroasă notă discordantă. Foto: Profimedia, Getty Images

Mai multe