Petrecere cu prinţese de ziua de naştere a lui Harper, mezina familiei Beckham

10 iulie 2017   News

Astăzi, 10 iulie, mezina familiei Beckham a împlinit 6 ani, iar părinţii ei i-au făcut o surpriză de proporţii - o petrecere tematică. Are nişte părinţi faimoşi şi bogaţi, aşa că are parte de tot ceea ce-şi doreşte, mai ales că este ziua sa de naştere. Fiica de şase a a Victoriei şi a lui David Beckham, nu numai că a sărbătorit îmbrăcată în prinţesă Disney, dar chiar a avut lângă ea o reprezentantă cu sânge regal.

A fost invitată de Prinţesa Eugenie la Palatul Buckingham.

Harper a petrecut alături de prinţesa Eugenie, una dintre nepoatele Reginei Elisabeta a II-a, dar şi alături de o mulţime de alte prietene, la palatul Buckingham.  Bineînţeles că părinţii săi au populat reţelele de socializare cu fotografii de la ziua de naştere a mezinei.

S-a costumat în prinţesa Elsa.

Harper a fost tratată ca o adevărată prinţesă - ea şi prietenele sale au fost invitate la o petrecere cu ceai, toate fiind costumate în prinţese. Micuţa a purtat o rochie asemnătoare cu cea a personajului Elsa din filmul Disney "Frozen", pentru această zi specială, iar Victoria a distribuit fotografia cu fiica sa, însoţită de mesajul: "Ziua de naştere a micii noastre prinţese".

Mezina familiei Beckham a împlinit 6 ani.

Au sărbătorit şi în familie.

Foto: Instagram

Mai multe