Şi preşedintele mănâncă la cantină! FOTO

20 octombrie 2016   News

Klaus Iohannis se dovedeşte a fi încă o dată un om normal şi foarte popular. Ieri a stat la masă cu angajaţii de la Nuclearelectrica.

Preşedintele Klaus Iohannis a vizitat marţi Centrala Nuclearelectrică de la Cernavodă, la exact 20 de ani de la punerea în funcţiune. Şeful de stat a discutat cu conducerea, dar şi cu angajaţii,cărora le-a transmis că de munca lor depinde siguranţa energetică a României. După deschiderea reactoarelor 3 şi 4, centrala ar putea asigura 30 la sută din necesarul de energie electrică al României.

După discurs şi fotografiile aferente, preşedintele a mers să mănânce la cantina de la campusul în care sunt cazaţi lucrătorii centralei.

Meniul a inclus supe creme, somon, friptură legume, piure de ţelină, orez cu legume, salate, plăcinte şi tarte. Preşedintele a ales o supă de legume, muşchi de vită cu piure şi murături, iar ca desert o tartă cu cremă de ciocolată.

Unul dintre angajaţii Centralei l-a întrebat pe Iohannis dacă are vreo reclamaţie. Preşedintele a răspuns: "Toate au fost foarte bune".

Mai multe