Uite cum arată casa lui Amy Winehouse

31 mai 2012   News

Locuinţa în care a murit Amy Winehouse, în iulie 2011, a fost scoasă la vânzare pentru suma de 4,3 milioane de dolari.

Locuinţa în care a murit Amy Winehouse, în iulie 2011, a fost scoasă la vânzare pentru suma de 4,3 milioane de dolari.

La aproape un an de la decesul celebrei cântăreţe, casa în care a locuit aceasta a devenit o povară prea grea pentru părinţii ei, care au decis să o vândă, cu toate că, iniţial, au declarat că vor folosi acea vilă ca sediu general al fundaţiei de caritate pe care au înfiinţat-o în memoria fiicei lor.

„Familia Winehouse a decis, cu mult regret, să scoată casa la vânzare. Amy a iubit acea casă, dar membrii familiei au simţit că ar fi nepotrivit ca ei să locuiască acolo. Nu este practic nici să o ţină goală, în condiţiile în care ei plătesc pentru a o întreţine. Este amplasată într-o zonă frumoasă şi va fi o reşedinţă frumoasă pentru o altă familie“, a declarat purtătorul de cuvânt al familiei Winehouse pentru tabloidul britanic „The Sun“.

Vila în care a locuit Amy se află în Camden, un cartier din partea de nord a Londrei. Cumpărătorul se va bucura de trei dormitoare duble, trei sufragerii, o grădină privată şi un apartament principal la etaj, amenajat sub un acoperiş în formă de cupolă.

Casa va fi, însă, vândută fără mobilă, întrucât familia a considerat că e mai bine să o scoată la licitaţie, iar banii obţinuţi să fie trecuţi în contul fundaţiei, pentru a fi folosiţi în scopuri caritabile.

Cântăreaţa Amy Winehouse a murit pe 23 iulie 2011, în urma unei combinaţii letale de droguri şi alcool.

Foto: Reuters, Daily Mail

Mai multe