Vedete

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf, apariţie de 300.000 de euro. Doar geanta ei valorează 80.000 de euro

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf, apariţie de 300.000 de euro. Doar geanta ei valorează 80.000 de euro camera-retro icon Vezi galeria 1 poze

Aşa ceva, doar la clanul Kardashian mai vezi! Opulenţă - este termenul care ar putea descrie apariţia din aeroport a Anamariei Prodan! Milionara s-a întors zilele trecute din Dubai, alături de Laurenţiu Reghecampf şi de fiul lor. Toţi au etalat haine de firmă de mii de euro, chiar şi căţelul avea zgardă marca Louis Vuitton. Lumea s-a uitat la ei ca la filme străine!

Anamaria Prodan este cea mai bogată femeie din România şi i se poate atribui uşor denumirea de “divă” sau “vedetă”, adică acea persoană care îşi permite să nu ştie ce facturi are de plătit, să nu stea la coadă la supermarket, ori să sune la Enel dacă i s-a întrerupt curentul! Toate acestea cad în grija angajaţilor, care sunt plătiţi regeşte să se ocupe de treburile casnice şi administrative. Prodanca se ocupă doar să facă bani şi, fără vreo exagerare, este o maşinărie în domeniu.

Drept dovadă, cea mai recentă apariţie a impresarei FIFA poate fi uşor asemănată cu “Kardashian Family”, din America. O astfel de scenă ca în reality-show-ul american vizionat de zeci de milioane de telespectatori s-a desfăşurat săptămâna trecută în aeroportul Otopeni. Fotoreporterii Click! au fost pe fază şi au imortalizat câteva scene cu familia Prodan-Reghecampf care s-a întors în România din Dubai, acolo unde au o casă impozantă din curtea căreia se vede lejer celebrul hotel Burj al Arab.

Toţi trei, adică Ana, Laurenţiu şi Bebeto, păreau să fi coborât de pe podiumul de modă, nu din avion, pentru că erau îmbrăcaţi în haine de la cele mai exclusiviste branduri internaţionale.

Citeşte continuarea pe click.ro, chiar aici!

Modifică Setările