Royals

Bătălia fraţilor William şi Harry: Cum a vrut primul să împiedice nunta cu Meghan Markle?

Bătălia fraţilor William şi Harry: Cum a vrut primul să împiedice nunta cu Meghan Markle? camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

Biografiile despre viaţa la curtea regală britanică se înmulţesc pe piaţă. 

Cea mai nouă este scrisă de un respectabil istoric regal şi, totodată, consilier pentru serialul The Crown, pe numele lui Robert Lacey. Ei bine, această carte, cu tilul "Battle of Brothers : William, Harry and the Inside Story of a Family in Tumult", vorbeşte despre cum a dat Meghan Markle peste cap familia regală, odată cu apariţia ei în viaţa lui Harry.

Când, la mai puţin de doi ani de când a cunoscut-o pe actriţa americană, Harry vorbea despre căsătorie, singurul din familia regală care n-a fost de acord a fost fratele lui mai mare, William. Conform celor spuse în carte, acesta a remarcat că Harry se grăbeşte să se însoare cu o femeie despre care nu ştie foarte multe. 

Văzând că Prinţul Harry e hotărât să se căsătorească cu Meghan, William a apelat la intervenţia fratelui mai mic al regretatei Prinţese Diana, Contele Charles Spencer, unchi care a rămas foarte legat de cei doi prinţi, după moartea surorii lui.

Prinţul Harry nu doar că nu şi-a schimbat părerea de a se căsători cu Meghan Markle, dar a fost furios că William a apelat la familie pentru a împiedica acest lucru. Din acel moment, ruptura lor a devenit una de nereconciliat.

Distanţa dintre cei doi fraţi s-a menţinut până în prezent, deşi, până anul trecut, puţini ar fi bănuit că prinţii nu mai sunt în termeni buni. Până la urmă, William şi Harry şi-au jucat bine rolurile la evenimentele oficiale.

Comentarii

Modifică Setările