News

Bibi, actriţa din serialul "Profu" de la Pro TV, a fost cerută în căsătorie

Bibi, actriţa din serialul "Profu" de la Pro TV, a fost cerută în căsătorie camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Bianca Lixandru, Bibi - cum o cunosc cei din mediul online, cea care o interpretează pe Rita în serialul Profu`, a trecut recent printr-un moment emoţionant. A plecat în vacanţă cu iubitul, iar acesta a cerut-o în căsătorie.

Actriţa a spus că un astfel de eveniment este unic în viaţă: „Să primeşti inelul de logodnă de la persoana iubită este cu siguranţa ceva special, frumos şi unic în viaţă. Consider că îţi trebuie extrem de mult curaj pentru a pune ACEA ÎNTREBARE şi ştiu că Anto a făcut acest pas pentru că are mare încredere în mine şi în relaţia noastră. Din punctul nostru de vedere, trebuie să iubeşti mult persoana de lângă tine şi să ai multă încredere în ea ca să poţi să faci acest pas.

Ne iubim mult şi fiecare clipă pe care o petrecem împreuna e specială. Inelul de logodnă constituie pentru noi un simbol al dragostei şi da, am primit inelul de logodnă, dar asta nu înseamnă că suntem deja şi căsătoriţi. Însemnă că a fost un gest făcut din pură iubire, un gest care înseamnă extrem de mult PENTRU NOI şi ne dorim să ţinem, momentan, aceste sentimente aşa cum sunt acum. Toate vin la timpul lor! Important este că ne iubim şi avem încredere în noi.”

Bibi a precizat că, înainte să facă planuri de nuntă, are multe surprize pregătite alături de logodnicul ei: „Ne dorim sa facem atât de multe lucruri împreună, fapt pentru care v-am pregătit multe proiecte şi sperăm să vă placă. În scurt timp le vom dezvălui.

Îi suntem extrem de recunoscători lui Dumnezeu pentru relaţia pe care o avem deoarece este absolut superb să creşti (în orice) odată cu persoana dragă, să vă învăţaţi reciproc, să vă ajutaţi la bine şi la greu, să vă maturizaţi împreuna, dar, în acelaşi timp, să vă cunoaşteţi şi să vă păstraţi latura inocentă, de copil, din voi. Vrem să le mulţumim frumos tuturor oamenilor care ne urmăresc şi care ne-au transmis gânduri atât de minunate. Vă îmbrăţişăm cu toată dragostea şi fiţi cu ochii pe noi pentru ca vă pregătim multe proiecte geniale!”

Pe Bibi o puteţi urmări în sezonul 2 Profu`, de pe 11 februarie, de la ora 21:30. Personajul ei, Rita, va fi pus în faţa unor decizii importante.

Modifică Setările