News

Brigitte şi Florin Pastramă s-au căsătorit! Iată ce vedete le-au fost alături la cununia civilă VIDEO

Brigitte şi Florin Pastramă s-au căsătorit! Iată ce vedete le-au fost alături la cununia civilă VIDEO camera-retro icon Vezi galeria 8 poze

Emisiunea „Ferma. Un nou început“ de la Pro TV a adus în centrul atenţiei un personaj care nu făcea parte din lumea mondenă a Capitalei, însă care a devenit foarte popular odată cu trecerea timpului: Florin Pastramă.

Recunoscut ca fiind un mare cuceritor, Florin Pastramă avea o relaţie cu Raluca Podea în momentul în care a ajuns la „Ferma. Un nou început“, însă acesta  a anunţat, în cadrul emisiunii de la Pro TV, că nu este implicat în nicio relaţie şi că ar dori să fie iubitul Otnielei Sandu, supranumită Shakira de ceilalţi concurenţi de la „Ferma“ 2019.

Până la urmă, Florin Pastramă a ajuns în braţele lui Brigitte, fosta soţie a lui Ilie Năstase, şi ea concurentă în emisiunea de la Pro TV. Deşi multă lume spunea că relaţia dintre ei nu va ţine, cei doi concurenţi au anunţat că vor face nuntă, iar acum au devenit soţ şi soţie. Întreaga ceremonie de la starea civilă a fost transmisă în direct pe Facebook, pe pagina oficială „Ferma. Un nou început“.

„Mă simt foarte bine, pentru că amândoi ne-am dorit acest lucru. Florin a fost foarte emoţionat, am văzut că îi tremura mâna. Avem de organizat o nuntă. Va fi prima dată când mă voi căsători în faţa lui Dumnezeu. Abia aştept cununia religioasă“, a spus Brigitte, care se află la a patra cununie civilă.

„Este prima mea nuntă şi ultima. Dacă nu eu, cine să îi facă mamei mele cinci nepoţi?“, a spus Florin Pastramă.

Alături de Brigitte şi de Florin Pastramă au fost şi foarte multe vedete, printre care Otilia, Ioana Filimon, Otniela şi Oana Roman.