News

Când fac nunta Cleopatra Stratan şi Edward Sanda. S-au gândit deja şi la luna de miere

Când fac nunta Cleopatra Stratan şi Edward Sanda. S-au gândit deja şi la luna de miere camera-retro icon Vezi galeria 9 poze

Sunt împreună şi sunt mai îndrăgostiţi ca niciodată! Cleopatra Stratan şi Edward Snda au dezvăluit când se căsătoresc, dar şi ce planuri au pentru luna de miere. 

Nimeni nu s-a aşteptat ca relaţia dintre Cleopatra Stratan să fie aşa de serioase, să evolueze aşa de rapid. Iată că cei doi tineri îndrăgostiţi se gândesc deja la momentul când o să îşi unească destinele.

„Dacă pandemia se va opri şi totul va funcţiona normal, în vara anului 2021 va avea loc nunta noastră, în Bucureşti, iar luna de miere încă nu ne-am hotărât. Noi ne dorim foarte mult să mergem în Maldive!”, a spus Edward Sanda pentru impact.ro.

Ce planuri de viitor are Cleopatra Stratan, după ce a împlinit 18 ani. Edward Sanda, iubitul său, a cerut-o în căsătorie

"Vreau să dau la facultate după ce termin liceul, vreau să dau de permis. Da, la facultate o să vin la Bucureşti, vreau să fac teatru. Sunt pasionată de teatru de mai bine de patru ani şi vreau să merg pe latura aceasta, dar nu să o consider mai importantă decât muzica."

Curând, cei doi o să se mute împreună: "Da, mă mut la Bucureşti curând. El este implicat efectiv în toată viaţa mea pentru că aşa cum am zis, este primul şi ultimul meu iubit, bărbat. Sigur că avem planuri să ne facem viaţa împreună aşa cum simţim. O să ne mutăm împreună când o să vin la Bucureşti. Ne bucurăm foarte mult!"

Foto: Facebook

Modifică Setările