Vedete

Cântăreţul Speak e hotărât să se însoare cu iubita Ştefania: „E ceea ce trebuie”

Cântăreţul Speak e hotărât să se însoare cu iubita Ştefania: „E ceea ce trebuie” camera-retro icon Vezi galeria 7 poze

Relaţia lor trece la următorul nivel! Se pare că Speak e hotărât să se căsătorească cu Ştefania, iubita sa. Cântăreţul a făcut şi primele declaraţii. 

Speak şi Ştefania participă la cel mai nou sezon Asia Express. Pe parcursul competiţiei extreme, Speak şi-a dat seama că e mai îndrăgostit ca niciodată, ce se poate baza mereu pe Ştefania. Acolo, cei doi şi-au testat relaţia, nu a existat nimic prea drastic între cei doi.

„Nu ne-am certat foarte tare. Ne-am certat, dar nu atât de grav. O să vedeţi”, a povestit Speak, pentru Antena 1.

Pare că cei doi şi-au dat seama acolo că sunt făcuţi unul pentru celălalt. Conform declaraţiilor sale, cântăreţul este mai decis ca niciodată să îşi petreacă restul vieţii alături de Ştefania.

„Atuurile noastre au fost că am ştiut să ne drămuim explozia asta de nervi şi de energie negativă. Am ştiut cum să ne controlăm. Şi că am fost uniţi. Cel mai important a fost că nu am căzut psihic în acelaşi timp. Ori cădeam eu, ori ea, şi ne ridicam unul pe altul. Am primit o confirmare în Asia Express despre relaţia noastră – e ceea ce trebuie”, a mai spus Speak.

Speak şi Ştefania, despre experienţa Asia Express

Speak şi Ştefania s-au înhămat la cea mai mare aventură a vieţii lor, Drumul Comorilor din noul sezon al emisiunii "Asia Express", dar nu fără temeri majore.

Unul dintre cele mai iubite cupluri de la noi a acceptat provocarea de a-şi testa limitele în mega cursa de la "Asia Express", în Philippine şi Taiwan. Înainte de plecare, cei doi au postat un clip cu testimonialele lor pe vlogul lui Speak de pe Youtube.

"Mi-e frică, mi-e teamă de ce se va întâmpla acolo. Datorită Ştefaniei am luat această decizie şi a echipei care ne-a invitat în fiecare an", spune Speak.

Iubita lui Speak, fotografiată goală complet! Ştefania este super sexy şi are un corp de invidiat

Este dansatoare, influencer şi cântăreaţă, este într-o relaţie cu un artist celebru şi nu ratează niciun moment să-şi etaleze corpul de invidiat. Este vorba despre Ştefania, iubita lui Speak, care s-a lăsat fotografiată goală, iar imaginile au ajuns inclusive la fanii ei.

Iniţial, Cristina Ştefania era cunoscută de publicul larg sub numele de Libelula, ea fiind o dansatoare care apăruse în videoclipurile mai multor vedete. De aproximativ doi ani, ea se iubeşte cu Speak, cei doi fiind de nedespărţit, oriunde ar merge sau orice ar face.

Acum ceva timp, Ştefania, iubita lui Speak, a realizat un shooting pentru o revistă, în care apare goală complet. FOTO