News

Cât de sexy e iubita lui Dorian Popa! Are 35 de ani şi vrea să înfieze un copil FOTO

Cât de sexy e iubita lui Dorian Popa! Are 35 de ani şi vrea să înfieze un copil FOTO camera-retro icon Vezi galeria 14 poze

De câţiva ani, Dorian Popa trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu Claudia Iosif, iar cei doi se gândesc serios la viitor.

În vârstă de 35 de ani, Claudia este cu cinci ani mai mare decât celebrul ei iubit, iar recent a afirmat la un eveniment monden că ar vrea să înfieze un copil, însă a ţinut să precizeze că acest lucru se va întâmpla după ce ea şi Dorian Popa vor avea şi nu copil biologic.

„Ne gândim la un copil, e normal într-un cuplu. Am vorbit cu Dorian şi de o eventuală înfiere a unui copil, pe lângă copilul nostru biologic, pentru că mi se pare un lucru foarte nobil, îmi doresc foarte mult chestia asta. După un copil biologic, va urma şi chestia asta. Eu nu cred în căsătorie, nu îmi aduce nimic în plus. Petrecerea aia de nuntă a devenit un bal mascat, oamenii nu mai vin de plăcere, vin de necesitate“, a spus Claudia la Antena Stars.

Născută pe 8 ianuarie, Claudia este o femeie foarte sexy, care se descurcă de una singură şi care face design vestimentar: „Învăţ şi eu de la alţii, au trecut câţiva ani de când fac design vestimentar. Trec anii şi învăţ mereu câte ceva. Cele mai bune sfaturi mi le-a dat Dorian. El nu este pasionat de modă, la el sunt foarte importante maşina şi sportul. Se îmbracă de nevoie şi este genul de om care pune pe primul loc să se simtă el bine şi comod. Înainte să iasă din casă îi dau tot timpul sfaturi, dar nu prea ţine cont. Îmi spune tot timpul că în ziua de azi suntem îmbrăcaţi în saci“.

Mai multe fotografii cu iubita lui Dorian Popa pot fi văzute în GALERIA FOTO

Modifică Setările