Lifestyle

Catrinel Menghia a fost o apariţie superbă la o petrecere din cadrul Festivalului de film de la Cannes

Catrinel Menghia a fost o apariţie superbă la o petrecere din cadrul Festivalului de film de la Cannes camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Toată floarea cea vestită a manechinelor lumii s-a adunat, ieri seară, la petrecerea Chopard din cadrul Festivalului de film de la Cannes.

Vorbim de Bella Hadid, Candice Swanepoel, Eva Herzigova, dar şi de superba noastră conaţională Catrinel Menghia, cunoscută internaţional cu numele de Catrinel Marlon.

Fotomodelul în vârstă de 35 de ani, mamă a unei fetiţe în vârstă de doi ani, a fost o apariţie de basm la prestigioasa gală de ieri seară, Catrinel purtând o rochie cu fustă amplă, cloş, ca de prinţesă, cu inserţii aurii care au dat un aer preţios ţinutei.

Românca este imaginea casei Chopard, aşa că superbele bijuterii alese să-i completeze ţinuta de zâna au fost, cu siguranţă, creaţii ale acestui brand. Frumoasa Catrinel, care locuieşte de ani buni în Italia, şi-a prins părul într-un coc simpu la baza gâtului, una dintre coafurile ei preferate, şi a adoptat un machiaj de seară, nu foarte pretenţios.

O prezenţă superbă, ca de fiecare dată...

Foto: Profimedia

Comentarii

Modifică Setările