News

Ce riscă Iulian de la „Insula iubirii“, după ce a recunoscut că a fost „peşte“? Fusese acuzat de proxenetism şi de Mari

Ce riscă Iulian de la „Insula iubirii“, după ce a recunoscut că a fost „peşte“? Fusese acuzat de proxenetism şi de Mari camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

În această ediţie a emisiunii „Insula iubirii“, prima concurentă care a picat în ispită a fost Mari, iubita lui Iulian. Aceasta şi-a motivat gestul afirmând că el a picat primul în ispită, după ce s-a sărutat cu Irina.

Iniţial, Mari a ajuns în braţele lui George, pe care până la urmă l-a dat la o parte, pentru a avea o relaţie cu Cristi. În momentul în care a decis să se despartă de Iulian, bărbatul alături de care a ajuns în Thailanda, Mari a aruncat foarte multe cuvinte grele la adresa acestuia. Printre zecile de înjurături pe care telespectatorii le-au auzit, concurenta de la „Insula iubirii“ a afirmat că Iulian şi-a dorit să fie şi proxenet, dar că acest lucru nu i-a reuşit.

Din spusele lui Mari, fostul ei iubit ar fi încercat să trimită două tinere în străinătate să se prostitueze, iar acest lucru a fost confirmat parţial chiar de Iulian, în cea mai recentă ediţie a emisiunii „Insula iubirii“.

Întrebat de Radu Vâlcan dacă a vrut să fie „peşte“, Iulian a recunoscut că a cunoscut, la un moment dat, că se apropiase de o fată care îşi dorea să ajungă în străinătate şi să-şi vândă trupul. Potrivit concurentului de la „Insula iubirii“, el nu a ajutat-o pe aceasta să îşi ducă planul la bun sfârşit, deoarece şi-a dat seama că nu este făcut pentru această „meserie“.

Toţii concurenţii de la „Insula iubirii“ au fost şocaţi când au auzit acest lucru, iar cel care l-a confruntat direct pe Iulian a fost Ionuţ. „Nu m-aş fi gândit niciodată că ai putea să fii «peşte»“, i-a spus acesta, iar Iulian s-a apărat timid şi parcă fără a ştii ce răspuns să dea: „Am încercat“.

Potrivit Codului Penal, pedeapsa pentru proxenetism poate fi de la 2 până la 10 ani, în funcţie de tipul infrancţiunii. Însă, cum faptele despre care au vorbit Mari şi Iulian de la „Insula iubirii“ nu pot fi demonstrate şi atâta timp cât bărbatul nu a spus clar ce a făcut, mai mult ca sigur că el nu va fi tras la răspundere în faţa legii. În plus, el se află în prezent în Marea Britanie, la muncă.

„Determinarea sau înlesnirea practicării prostituţiei ori obţinerea de foloase patrimoniale de pe urma practicării prostituţiei de către una sau mai multe persoane se pedepseşte cu închisoarea de la 2 la 7 ani şi interzicerea exercitării unor drepturi. În cazul în care determinarea la începerea sau continuarea practicării prostituţiei s-a realizat prin constrângere, pedeapsa este închisoarea de la 3 la 10 ani şi interzicerea exercitării unor drepturi“, se arată în Codul Penal.