News

Ce sexy era Ioana Ginghină în adolescenţă! Purta blugi cu talie înaltă şi părul în stilul Madonnei

Ce sexy era Ioana Ginghină în adolescenţă! Purta blugi cu talie înaltă şi părul în stilul Madonnei camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

Este mama unei fetiţe de 11 ani, actriţă şi fost model. La cei 41 de ani, Ioana Ginghină este una dintre cele mai îndrăgite personaje din showbizul românesc.

Ioana Ginghină e o prezenţă activă în social media. Atunci când nu postează pe Instagram ori Facebook, actriţa scrie pe blogul ei, ioanaginghină.ro, despre experienţele ei din trecut ori activităţile ei de zi cu zi.

Recent, ea şi-a amintit despre cum se desfăşurau lucrurile în anii `90, pe când era doar o adolescentă. Ioana povesteşte că, pe atunci, era destul de greu să fii la modă, dat fiind faptul că nu existe vreo diversitate pe piaţa din România. ”Ce simplu este acum, nu e aşa? Ai o grămadă de mall-uri unde mai pui că şi oferta online este foarte mare. Pe vremea mea, maică, trebuia să ne facem singuri hainele, dacă voiai să fii mai cool. Ne cumpăram blugi turceşti şi îi răsuceam, iar apoi îi băgam în clor ca să le fac acel model de prespălat în degradee. Luam tricouri de la ai mei şi le tăiam că să obţin acel look XXL”, îşi aminteşte actriţa.

Ioana Ginghină a mărturisit şi că obişnuia să apeleze la un truc inedit pentru a-şi ondula părul, în lipsa aparatelor care se găsesc acum pe piaţă. ”Nu cu placa sau cu peria rotativă. Deja v-am mărturisit că am fost fan, big fan Madonna şi cum voiam să fiu creaţă ca ea, îmi ondulam părul cu şurubelniţa. Da, aţi auzit bine, cu o şurubelniţă subţire, pe care o încălzeam pe foc. Eram specialistă aşa că multe dintre prietenele mele apelau la mine pentru această coafură din anii 90. Fixativul era apă cu zahăr”, scrie soţia lui Alexandru Papadopol pe blogul personal.

Actriţa din ”Numai iubirea” a postat, cu această ocazie, şi o imagine cu ea din acea perioadă, purtând fix blugii turceşti despre care vorbea şi un tricou XXL. Chiar şi părul îl poartă în stilul Madonnei, uşor ondulat (foto sus).