Interviu

Cleopatra & Pavel Stratan: ”Cleopatra a avut întotdeauna mai mult succes decât mine”

Cleopatra & Pavel Stratan: ”Cleopatra a avut întotdeauna mai mult succes decât mine”

O spune cu mândrie artistul basarabean, care-şi vede fiica revenind în topuri odată cu noul videoclip ce se vrea a fi o urmare a primului ei hit, Ghiţă.

Marele comeback al Cleopatrei Stratan (15) s-a produs odată cu lansarea piesei Te las cu inima, al cărei videoclip, ce a depăşit într-o lună 14 milioane de vizualizări, ne-o arată pe fetiţa de acum 12 ani transformată într-o adolescentă atrăgătoare, care defilează pe tocuri de 10 cm! O imagine de care tatăl ei, Pavel Stratan, e tare mândru şi un succes pe care i-l doreşte şi mezinului său, Cezar (10), care promite să le calce pe urme, în hip hop.

I-am întâlnit pe toţi trei la Bucureşti, în parcul de distracţii Miramagica, unde, indife­rent de vârstă, s-au distrat şi au dat frâu liber copilului din ei.

Când aţi fost ultima oară într-un parc de distracţii?

Cleopatra Am fost la Disneyland Paris, de două ori chiar!

Pavel Şi o dată în Florida, în cel mai mare parc de distracţii, în 2014.

Dar când vreţi să ieşiţi, unde mergeţi?

La film cel mai des, la teatru, ieşim la plim­bare prin parc cu căţeluşa noastră, Jessie, un Yorkshire Terrier Toy căreia îi place să stea numai în braţe. E jucăria tuturor!

În Chişinău staţi la casă sau la apartament?

Într-un apartament cât o casă. (zâmbeşte)

Am înţeles că v-aţi gândit să reveniţi în România. Voi aţi mai stat aici...

Am stat o perioadă în Bucureşti, până când n-am mai reuşit să lucrez la proiectele mele. Şi ne-am întors la Chişinău, unde avem parte de un pic mai multă linişte. Ne-am făcut trea­ba, am făcut proiectele şi acum succesul Cle­opatrei o să ne oblige cumva să venim înapoi. Mai sunt două luni până în septembrie, avem timp să ne gândim şi să vedem cum merg lu­crurile. Trebuie luate în calcul şi şcolile...

Revenirea la Chişinău s-a datorat şi faptului că ai vrut să-ţi ţii copiii departe de agitaţia din Bucureşti?

Nu. N-a contat că am fost la Bucureşti, la Chişinău sau în Franţa. Ce ţine de copilărie, de locuri de joacă, de şcoală, peste tot a fost la fel pentru ei. Eu m-am simţit altfel, pentru că am avut mai puţină libertate în Bucureşti, decât în Chişinău. Aici, după două întâlniri s-a încheiat ziua, pe când acolo aveam câte patru întâlniri şi mai rămânea timp şi pentru mun­că. Trasee mai scurte, trafic mai puţin, timp mai puţin pierdut...

Cum te simţi acum, când Cleopatra a început să-ţi ia un pic faţa?

Dar ea mi-a luat-o de mult, de când s-a lan­sat! (zâmbeşte) Cleopatra a avut întotdeauna mai mult succes decât mine, dar asta nu face decât să mă bucure, pentru că e copilul meu. De când a apărut Cleopatra, nu am mai pus atât accentul pe mine.

Dacă mai demult spuneai că „te-ai născut de ziua ta“, practic Cleopatra s-a născut, ca artist, la 3 ani.

Pentru mine, parcă a fost ieri.

Cleopatra Da, nici eu nu simt că a trecut atâta timp.

Doar că acum porţi tocuri de 10 cm.

Port tocuri de foarte mult timp. Cred că la 11 ani am purtat prima dată tocuri, de vreo 2 cm, şi odată cu vârsta au crescut şi tocurile. (râde)

Ai început să te şi machiezi?

Cum să nu?! Am acasă o ditamai trusa! Şi, dacă mă laşi într-un magazin cu farduri sau parfumuri, nu mai ies de-acolo. Mă intere­sează tot ce ţine de fashion, make-up, biju­terii, dar cel mai mult mă pasionează panto­fii. Acum am ajuns la măsura 38-39, mi-am schimbat şi stilul, e normal. Dar îmi iau totul în limitele vârstei.

Ieşi în oraş cu prietenele?

Da.

Sau la un shopping cu mama?

O, da! Am o relaţie foarte deschisă cu mama.