Vedete

Corina Caragea lucrează de 15 ani la Pro TV. Cum arăta prezentatoarea la primul jurnal în direct

Corina Caragea lucrează de 15 ani la Pro TV. Cum arăta prezentatoarea la primul jurnal în direct camera-retro icon Vezi galeria 8 poze

O vedem pe micul ecran pe Corina Caragea de 15 ani. Pe 7 iulie a apărut prima dată într-un jurnal de ştiri, în direct, la Pro TV. Vă mai amintiţi cum arăta pe atunci? 

Prezintă zi de zi ştirile din sport la Pro TV! Corina Caragea are 37 de ani şi o carieră de succes. Pe 7 iulie împlineşte 15 ani de când a apărut în direct, la Pro TV. Şi-a adus aminte de acea zi, dar şi de emoţiile care au încercat-o: 

"Dintii îmi clănţăne, literele o iau la galop în faţă mea mai ceva că Bolt în cursa de 100 de metri, reflectoarele parcă sunt un solar sau am doar eu impresia că obrajii stau gata-gata să ia foc?? Oare se vede? Oare mă vede cineva? Câteva milioane de perechi de ochi? Sau poate da Domnul şi nu s-au trezit aşa mulţi oameni la ora asta. Poate nici nu mă observă. Sau poate le-a picat curentul. Cum, s-a terminat deja?? Când? Primul meu jurnal la PROTV a trecut ca si cum as fi clipit o data. Dar pleoapele mele aveau fiecare cate un kilogram. Un kilogram de ganduri, emotii, lacrimi ce stateau sa se rostogoleasca. Nu stiu in ce unitate sa masor emotiile. Nu stiu ce am zis, cate balbe am scapat sau in ce parte mi-au plecat degetele pe hartiile cu stiri. Cine sa mai doarma dupa? Atunci a fost noaptea cea mai lunga. Ce de jurnale am citit pe tavan.", a scris ea pe blogul său. Alături a postat şi o imagine de atunci, e în galeria foto. 

Se pare că înainte de primul jurnal, Corina Caragea a şi căzut: "7 iulie 2005. Au trecut mulţi ani de la clipă în care am păşit doar cu un picior în clădirea din Pache – celălalt era în gips.. De la momentul în care m-am aşezat scaunul electric – cel de lângă Doamna Esca. De la glumele lui Nenea Dedu, că nişte mâini salvatoare la primul ¨Bună Dimineaţ㨠în direct, după o căzătură zdravănă pe scările ce duceau la platou."

Foto: Facebook