News

Cornel Ilie de la Vunk divorţează de soţia sa. Ce spune artistul despre despărţire: “Din poveste a rămas o veste”

Cornel Ilie de la Vunk divorţează de soţia sa. Ce spune artistul despre despărţire: “Din poveste a rămas o veste”

Au doi copii frumoşi împreună, dar acum pornesc pe drumuri separate. Cornel Ilie de la Vunk divorţează de soţia sa, Eliza Suditu. Anunţul separării a fost făcut chiar de artist.

“Din “Poveste” a rămas “O veste”: De-a lungul timpului, oamenii au făcut ca termenul “divorţ” să capete un aer distructiv, fatalist, aşa că o să formulez altfel: eu şi cu Eliza nu mai suntem un cuplu. Am învăţat foarte multe împreună unul de la altul, am învăţat şi mai multe despre noi înşine şi, mai ales, despre viaţă. Am devenit mai puternici şi mai curajoşi, unul prin celălalt. Vom continua să ne creştem copiii cu aceeaşi dragoste şi grijă, arătându-le toate frumuseţile vieţii, bunătatea faţă de ceilalţi şi învăţându-i curajul de a face alegerile importante, la timpul lor. Ne vom ajuta mereu, rămânem aceiaşi prieteni buni, dar şi aceleaşi persoane discrete cu viaţa lor personală. Astfel că aceasta este singura dată când vom spune ceva despre acest subiect”, a scris artistul pe o reţea de socializare.

Cei doi erau împreună din 2013, după ce Eliza a rupt logodna cu patronul unor lanţuri de magazine din Bucureşti, cu care avea o relaţie de patru ani. Cornel şi Eliza s-au căsătorit în 2015.

Artistul şi soţia sa au devenit anul trecut părinţii unui băieţel, Cezar, care părea să le întrăgească fericirea.  Atunci, Cornel spunea că  „mămicile sunt Dumnezei, tăticii sunt doar simpli oameni“. Liderul trupei Vunk şi Eliza mai au împreună o fetiţă de cinci ani, Zara.

 

Modifică Setările