Vedete

Cosmina Păsărin suferă de o boală rară şi greu tratabilă. Cum reuşeşte să o ţină ascunsă?

Cosmina Păsărin suferă de o boală rară şi greu tratabilă. Cum reuşeşte să o ţină ascunsă? camera-retro icon Vezi galeria 27 poze

Frumoasa prezentatoare are un simţ estetic desăvârşit şi un vibe pozitiv, astfel că nu ai intui că ascunde o mare suferinţă.

De ani buni, Cosmina Păsărin se luptă cu o boală pe care o ţine sub control, dar nu o poate vindeca total. E vorba despre perfidul psoriazis, o afecţiune declanşată pe sistem nervos.

„Am o boală de piele şi nu am voie să merg la solar. La soare pot sta, dar cu limită, şi-n anumite intervale orare. Nu ştie nimeni despre asta şi nici nu-mi place să vorbesc despre suferinţa mea, dar, din păcate, n-o să scap niciodată de ea. M-am pricopsit cu ea”, povestea în urmă cu ceva timp Cosmina Păsărin la Antena Stars.

"Mi s-a depigmentat pielea, mi-au aparut pete, e destul de nasol. Am fost la medic şi mi-a zis că nu este foarte grav, dar trebuie să mă feresc de soare", a spus ea şi pentru "Ce se întâmplă, doctore?".

După ce a primit diagnosticul din partea medicilor, Cosmina acordă o atenţie deosebită zonei cu probleme. "Îmi pun ulei de bebeluş sau de măsline, pe pielea udă. În combinaţie cu apa, intră mult mai uşor în piele şi nu se pătează nici hainele şi este şi mai eficient", a mai adăugat Cosmina Păsărin care, pe lângă activitatea sa ca MC, este mai nou şi organizatoare de nunţi.

Tocmai de aceea, pe Cosmina Păsărin o vedem tot mai rar la plajă, cu capul descoperit şi niciodată fără machiaj. În schimb, are o siluetă incredibilă şi este una dintre cele mai elegante prezenţe. (vezi galeria foto)

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările