Lifestyle

Cristi Borcea a împlinit 51 de ani! Cum şi-a serbat ziua de naştere şi ce surpriză i-a făcut Valentina Pelinel

Cristi Borcea a împlinit 51 de ani! Cum şi-a serbat ziua de naştere şi ce surpriză i-a făcut Valentina Pelinel camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Are 51 de ani şi e un bărbat fericit şi un tată mândru de copiii lui!

Cristi Borcea a împlinit 51 de ani pe 17 ianuarie, iar Valentina Pelinel i-a făcut o declaraţie de dragoste sub privirile sutelor de mii de fani, pe reţelele de socializare: "Azi este despre El, bărbatul care mă împlineşte că femeie şi că om, tatăl copiilor noştri minunaţi şi partenerul meu de viaţă. Te iubesc. La mulţi ani, iubirea mea", a scris ea. Cristi Borcea nu a răspuns pe Facebook, sigur a făcut-o în privat. 

Se pare că afaceristul nu şi-a petrecut ziua de naştere cu prietenii, ci cu familia. Cristi Borcea a stat cu soţia şi cu copiii, a primit un tort după cum şi-a dorit fiul lui Milan.

"Milan şi-a dorit pentru tati un tort cu eroi"

Cristi Borcea, tată de nouă ori. Ce relaţie are cu moştenitorii lui: "Toţi se înţeleg bine, chiar dacă trei sunt în America"

Cristi Borcea are nouă copii, este un tată împlinit. Exclusiv pentru OK! Magazine, afaceristul a vorbit despre cum se înţelege cu ei.

"Sunt atât de fericit că toți copiii mei se înțeleg bine între ei și comunică constant, chiar dacă trei locuiesc în America. Este cea mai mare realizare a mea şi sunt mândru că am această familie extinsă. Am grijă să vorbesc zilnic cu ei. Dar faptul că toţi copiii mei se înţeleg bine, se sprijină şi au legat o relaţie atât de strânsă este pentru mine cel mai preţios cadou."

Valentina Pelinel şi Cristi Borcea vor avea al patrulea copil? Primele declaraţii: "De când îi avem pe cei mici, suntem foarte fericiţi"

În urmă cu ani de zile, Valentina Pelinel suferea enorm: nu putea să devină mamă. Viaţa i s-a schimbat complet când l-a cunoscut pe Cristi Borcea, când au devenit părinţi pentru prima oară. Milan e primul lor copil, apoi au urmat gemenele Rania şi Indira.

Iată că acum, vedeta vorbeşte chiar şi despre al patrulea copil: "Nouă ne plac, dar deocamdată avem casa plină de copiii (râde). Nu spun nu, cine ştie ce îţi poate aduce ceasul. De când îi avem pe cei mici, suntem foarte fericiţi. Evident că nu este deloc uşor, mai ales la vârstele acestea, dar satisfacţia e mare. Nu se compară cu absolut nimic pe lumea asta zâmbetul lor, bucuria din ochii lor. E un sentiment special, unic.", a spus Valentina Pelinel pentru click.ro.

Foto: OK! Magazine, Facebook

Modifică Setările