News

Cristi Chivu şi Adelina au vândut vila din Corbeanca. Câţi bani au primit cei doi pe locuinţa de lângă Bucureşti

Cristi Chivu şi Adelina au vândut vila din Corbeanca. Câţi bani au primit cei doi pe locuinţa de lângă Bucureşti camera-retro icon Vezi galeria 7 poze

Nu mai locuiesc de ani de zile în România, aşa că au făcut acum un profit uriaş. Cristi Chivu şi Adelina au vândut vila pe care o aveau în Corbeanca. În plină pandemie, au obţinut o sumă impresionantă pe ea, locuinţa fiind una de top, cu privelişte şi spaţiu generos. 

Cristi Chivu a vândut cu 7 milioane de euro vila din Corbeanca, pe care o achiziţionase în urmă cu exact 8 ani, în octombrie 2012, cu 6 milioane €. Vorbim despre un profit de un milion de euro. Cel care a achiziţionat proprietatea în valoare de 7 milioane € este Ştefan Vuza. Acesta are 49 de ani, este patronul ChimComplex Borzeşti.

Casa vândută de Cristi Chivu are o suprafaţă utilă de peste 1.000 de metri pătraţi şi deţine o mulţime de spaţii de recreere: un cinematograf, o sală de spectacole, un centru de fitness, o sală de biliard, una de bowling, o piscină interioară, una exterioară şi o zonă de spa. Fostă reşedinţă a familiei Chivu mai are 5 dormitoare, 7 băi, 3 garaje, dar şi un ponton, scrie gsp.ro.

Cristi Chivu se dedică acum meseriei de antrenor, luna trecută a absolvit Şcoala de Antrenori de la Coverciano. Se pare că acum a decis să petreacă mai mult timp în capitala Lombardiei, acesta fiind motivul pentru care a cedat vila din apropierea Bucureştiului.

Foto: Facebook, Instagram, gsp.ro

Modifică Setările