Vedete

Cum arăta Andreea Raicu în adolescenţă. Vedeta a făcut publică o poză de la 16 ani

Cum arăta Andreea Raicu în adolescenţă. Vedeta a făcut publică o poză de la 16 ani camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

O ştim pe Andreea Raicu de ani de zile, dar vă amintiţi cum arăta ea în anii adolescenţei? Şi atunci avea un corp perfect, un chip frumos, dar ea simţea că se confruntă cu anumite complexe. Peste ani, acestea s-au transformat în calităţi. 

Acum are 43 de ani şi e mai fericită ca niciodată. Şi-a găsit echilibrul în viaţă, nu mai caută perfecţiunea, e mulţumită cu ce are şi cu ce poate obţine cu propriile forţe. Iată că Andreea Raicu a dezvăluit tuturor recent cum arăta în adolescenţă. Avea 16 ani, picioare foarte lungi, era slabă şi avea un chip armonios, cu buze cărnoase...exact ca un fotomodel. 

Pe atunci purta părul prins, haine lejere, frumos asortate. Vedeta le-a scris fanilor: "Eu la 16 ani! 😊 Atâtea amintiri frumoase. Nici nu aveam eu idee câte îmi rezervă viitorul!". De-a lungul anilor a reuşit să devină cunoscută de o ţară întreagă, a participat la multe emisiuni televizate, acum are o afacere de succes. 

Despre anii adolescenţei, ea a povestit la un moment dat cât de complexată era şi de ce: "Toată adolescenţa am fost complexată de gura mea! Mi se părea ca am buzele prea mari, nu îmi plăceau deloc şi mă mai pricopsisem şi cu o poreclă care mă timora şi mai tare. Când am mai crescut, ele au devenit un atu, un motiv de complimente atât din partea femeilor, cât şi a bărbaţilor.

Paradoxal, presa (...) mai resuscitează şi azi subiectul acidului hialuronic pe care mi l-aş fi injectat în buze! De fiecare dată îi invit să caute în arhivă poze cu mine de când aveam 20 de ani şi vor vedea că nu s-a schimbat nimic! Morala: ceea ce la un moment dat percepeam ca pe un defect fizic s-a transormat într-o calitate. Şi nu cu ajutorul medicului estetician, ci al timpului. De fapt, nu s-a schimbat nimic fizic la mine, ci doar psihic. Pentru că buzele sunt doar un exemplu".

Andreea Raicu a povestit acum ceva vreme că după ce a devenit cunoscută obişnuia să ceară să-i fie modificate în Photoshop toate fotografiile.

Andreea Raicu a supravieţuit unei depresii crunte. Acum e fericită: "Îmi place cine sunt"

Una dintre cele mai atrăgătoare femei din România pune, mai nou, accentul pe frumuseţea interioară şi evoluţia personală. Care au fost posibile numai după ce a supravieţuit unei depresii crunte. Ani de-a rândul, ne-a zâmbit frumos de pe coperta tuturor revistelor glossy de la noi şi la braţul unora dintre cei mai râvniţi burlaci români. O invidiam cu toţii pentru succesul ei profesional şi personal, însă totul s-a dovedit a fi doar o aparenţă. Fosta vedetă TV traversa, de fapt, cea mai dificilă perioadă din viaţa ei, despre care a vorbit abia ani mai târziu, după ce începuse deja vindecarea. 

Anumite proiecte de-ale tale pornesc de la traume personale. Cât de greu ţi-a fost să-ţi recunoşti public greşelile, să vorbeşti despre momentele cele mai dificile din viaţă?

Am fost întrebată acest lucru şi când am avut primul discurs TED, drumul spre împlinire. Greu nu mi-a fost când am păşit pe scenă şi am vorbit despre demonii mei, depresia mea, ci când le-am conştientizat şi admis, când mi le-am însuşit şi am decis să fac ceva în privinţa asta. Să vorbesc despre toate aceste lucruri nu mi-e greu, dimpotrivă. Mai ales că ştiu cât de puţin se vorbeşte despre depresie şi cât de mulţi oameni suferă în tăcere. Dacă vocea mea ajută chiar şi un singur om, eu sunt fericită.

Apropo de asta, în cel mai greu an din viaţa ta ai întâmpinat probleme de sănătate, te aflai într-o relaţie toxică şi plângeai mult. Cum de-a fost posibil să ajungi în acea situaţie când noi toţi te ştiam o femeie fericită, mereu cu zâmbetul pe buze?

Păi, am ajuns în acea situaţie din acelaşi motiv deja ştiut: obsesia mea pentru perfecţiune nu-mi permitea să arăt nimic în exterior nimic din ceea ce ştiam eu că „nu se cade să arăt“. Să sufăr în tăcere mi se părea cel mai normal lucru din lume - aproape obligatoriu. Problemele mele erau ale mele şi trebuia să mi le rezolv în singurătate şi intimitate.

Foto: Facebook

Modifică Setările