News

Cum arată Gabriela Sabatini, frumoasa tenisului mondial, la 50 de ani? Nu s-a căsătorit niciodată, dar s-a iubit cu Donald Trump şi Prinţul Albert

Cum arată Gabriela Sabatini, frumoasa tenisului mondial, la 50 de ani? Nu s-a căsătorit niciodată, dar s-a iubit cu Donald Trump şi Prinţul Albert camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

În anii 80, era un fel de Maria Sharapova în lumea tenisului feminin.

În sensul că era una dintre cele mai bune jucătoare pe teren şi cele mai frumoase în afara lui. Fostul număr 3 mondial în tenisul feminin, argentinianca Gabriela Sabatini va împlini, în luna mai, nici mai mult, nici mai puţin de 51 de ani.

Cu 41 de titluri câştigate în cariera sa, argentininca a fost una dintre cele mai comercializate figuri din tenis în anii 80 şi 90, apărând şi un parfum celebru cu numele ei în perioada în care Gabriela a fost pe val. Au fost şi voci care au criticat-o, susţinând că aceasta n-a fost mai mult decât o jucătoare mediocră ridicată de frumuseţe, însă majoritatea o consideră o mare campioană.

Retrasă în anul 1996 din tenisul mondial, Sabatini a rămas, cu toate acestea, un icon al acestui sport şi s-a maturizat într-o femeie frumoasă şi elegantă, implicată din ce în ce mai mult în industria cosmetică.

Cel mai greu de explicat este de ce nu s-a căsătorit niciodată această frumuseţe celebră, căci, da, până azi, fosta atletă nu a făcut pasul către altar. Asta deşi Gabriela s-a iubit cu multe mari personalităţi ale lumii, precum Donald Trump, cu care a avut o relaţie în anul 1989, Prinţul Albert de Monaco, Ricky Martin, Michael Bolton sau Henri Leconte.

După ce s-a despărţit de vedeta argentiniană de televiziune Leo Montero, în 1999, Sabatini nu a mai oficializat vreo altă relaţie demnă de menţionat.

Foto: Getty Images, Profimedia

Comentarii

Modifică Setările