Vedete

Cum se descurcă în izolare fiul lui Ştefan Bănică Jr.! Radu e pasionat şi de muzică

Cum se descurcă în izolare fiul lui Ştefan Bănică Jr.! Radu e pasionat şi de muzică camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Are aproape 18 ani şi ştie ce carieră o să urmeze. Iată ce face în izolare fiul cel mare al lui Ştefan Bănică Jr. 

Radu Ştefan a debutat deja ca actor pe scena ”Teatrului de Comedie” din Bucureşti, în spectacolul ”Totul în grădină”, joacă şi în filme, şi a apărut pentru a treia oară în videoclipul tatălui său, intitulat ”Până la cer”. Pare că a ajuns să îşi câştige singur banii de buzunar. Acum, aflat în izolare, tânărul are timp pentru pasiunile sale. 

Din cauză că şcolile şi liceele s-au închis, tânărul face cursuri în mediul online, dar se şi preocupă de ce îi place. Într-un clip pe Instagram, Radu s-a filmat cântând alături de o colegă. Doamne, ce voce frumoasă are! Vrea să se facă cântăreţ sau actor? Chiar el a elucidat misterul.

"Am moştenit talentul, îmi place foarte mult să cânt, am făcut pian foarte mulţi ani, am făcut şi cursuri de dans cu Elwira Petre, soţia lui Mihai Petre, mi-ar plăcea să mă arunc şi în industria muzicală, dar deocamdată s-a ivit teatrul primul şi mă voi focusa pe el.", a spus tânărul la un moment dat într-un interviu pentru Libertatea. 

Ce relaţie are Ştefan Bănică cu fiul său Radu

Într-un interviu exclusiv OK! Magazine,Ştefan Bănică a recunsocut cât de mândru este de copiii săi: "Pe copiii mei îi învăţ să-şi susţină ideile, să creadă în ele şi să-şi asume ceea ce fac. Alexandru e prea mic deocamdată, Violeta este un copil extrem de inteligent şi cu idei creative, iar Radu Ştefan este aproape de momentul în care îşi ia viaţa în propriile mâini. Să dea Dumnezeu să facă toţi trei ce le place în viaţă."

Foto: Facebook, Instagram

Modifică Setările