News

Dana Rogoz este însărcinată cu al doilea copil. A dezvăluit şi sexul bebeluşului

Dana Rogoz este însărcinată cu al doilea copil. A dezvăluit şi sexul bebeluşului camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Dana Rogoz a anunţat că este însărcinată cu al doilea copil. Vedeta este în culmea fericirii, a dezvăluit chiar şi sexul bebeluşului din burtică. 

Bucurie mare în familia Danei Rogoz. Frumoasa actriţă va deveni mamă pentru a doua oară. Frumoasa veste a făcut-o publică chiar pe blogul său. A povestit că va avea o fetiţă. 

"DA, acum pot să va dau cea mai frumoasă veste: sunt însărcinată. Şi e fetiţă. Şi e minunat. Şi nu sunt în stare să scriu câteva rânduri despre asta fara sa nu mi se umezeasca ochii de lacrimi. Suntem cei mai fericiti!

Cât poate fi de frumos! Nu există cuvinte care să exprime ce simt. Sunt fericită, sunt emoţionată, mă simt cea mai norocoasă, îmi fac griji deseori, mi-e frică, şi mă liniştesc, şi încerc să conştientizez, îmi fac planuri, îmi imaginez cum va fi cu 2 copii, cum va arată casă noastră, şi iar mă bucur, plutesc, şi mă simt copleşită uneori de tot, tocmai pentru că simt… tot.

Şi pentru că deja ştiu ce bucurie îţi poate aduce în viaţă un copil. Am aflat chiar înainte de ziua mea de naştere. Nu ştiu dacă ţineţi minte, dar va spuneam atunci că sunt cea mai fericită, pentru că trăiesc viaţă pe care mi-am dorit-o dintotdeauna. O spuneam şi pentru că ştiam deja că port în mine două inimi care bat. Ne-am bucurat de veste în familia noastră. Mă rog, Vlad se laudă de câteva săptămâni deja la grădiniţă că va avea o surioară. Aşa că azi, la fel că acum 6 ani, am deschis acest blog şi m-am decis să împărtăşesc cu voi bucuria familiei noastre.", a notat vedeta pe blogul ei. 

Foto: Facebook Dana Rogoz