Vedete

De ce s-a mutat Maria Buză la ţară: “Domeniul nostru a fost cel mai afectat"

De ce s-a mutat Maria Buză la ţară: “Domeniul nostru a fost cel mai afectat" camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

A renunţat la restaurantul pe care îl avea în Bucureşti şi la viaţa boemă din Capitală şi s-a mutat la ţară. Acum artista trage de zor să îşi ridice casa mult visată şi se bucură de un trai liniştit.

“Domeniul nostru a fost cel mai afectat. Stând acasă cu familia, am putut să fac o analiză totală a vieţii mele, a ceea ce consideram prioritar până în perioada pandemiei. Realizezi că nu aşa trebuiau să stea lucrurile şi că pandemia doar le-a pus la locul lor” , a povestit Maria Buză pentru cancan.ro

Aşa a început pentru cunoscuta actriţă un cu totul alt drum. Acum povestea pe care o trăieşte arată cu totul altfel.

„Am opt pisoi şi doi câini. Avem casa în construcţii la ţară. Sunt retrasă la ţară, să fie un an de când m-am mutat. Abia aşteptam mişcarea asta. Ne mutăm într-o zonă foarte frumoasă.

Dacă poţi să eviţi oraşul şi să ai un spaţiu, o curticică lângă oraş, cred că este o binecuvântare. Mă bucură cele mai simple lucruri, nu am nevoie de lucruri măreţe ca să fiu fericită.

Sunt cea mai fericită. Doamne, Dumnezeule, reţeta fericirii e să te bucuri de ce ai, să nu îţi doreşti nimic mai mult şi să nu regreţi ce ai pierdut” 

 

Modifică Setările