Vedete

Dezvăluirile intime ale Danei Săvuică. De ce a divorţat şi ce bărbat şi-ar dori acum: tânăr sau în vârstă?

Dezvăluirile intime ale Danei Săvuică. De ce a divorţat şi ce bărbat şi-ar dori acum: tânăr sau în vârstă? camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

Adevăratul motiv pentru care Dana Săvuică a divorţat şi ce ar prefera acum, între un bărbat tânăr sau mai în vîrstă. Dezvăluirile intime făcute de fostul top model

Dana Săvuică a făcut furori în platoul emisiunii ”La Măruţă”, mai ales când a răspuns şirului de întrebări incomode pregătite de Cătălin.

Fostul top model a acceptat provocarea şi a recunoscut care au fost motivele care au dus-o la divorţ, după 25 de ani de căsnicie. Deşi nu a dorit să insiste prea mult pe subiect, diva a pus punctul pe i.

”Gelozie, ceva probleme financiare, dar se rezolvau, şi infidelitatea partenerului, acestea au fost motivele. Într-o relaţie, drumul e pe ambele sensuri şi cu dus, şi întors. În 25 de ani, nu ai cum să nu înşeli şi cu gândul, şi cu fapta”, a declarat Dana Săvuică la PRO TV.

Răspunsurile vedetei au fost savuroase, mai ales pentru că aceasta nu s-a ferit să facă multe dezvăluiri surprinzătoare ce l-au uimit până şi pe cunoscutul prezentator de televiziune.

Dana Săvuică a trecut cu brio de testul iute pe care i l-a pregătit Cătălin Măruţă. Vedeta a decis să spună tot adevărul, astfel că aceasta a demonstrat din nou că este foarte asumată. Poate că telespectatorii au fost surprinşi atunci când, rugată să dea numele unui bărbat pentru care şi-ar fi pus în pericol căsnicia, aceasta l-a menţionat chiar pe partenerul Andrei Măruţă.

„Cătălin Măruţă. Deci, mă primeşti? Oricum, acum nu mai sunt măritată. Dar tu eşti însurat, ce să îţi fac. Uite aşa am trecut unul pe lângă celălalt.”, a zis Dana Săvuică.

De asemenea, Dana Săvuică nu s-a ferit să răspundă atunci când a fost rugată să aleagă între o aventură cu un bărbat de 20 de ani sau unul de 70 de ani. Vedeta a mărturisit că ar alege să aibă o aventură cu un partener mai tânăr, mai ales pentru că, până acum, a fost atrasă doar de persoane mai în vârstă ca ea.

„Cel de 20 de ani. Nu am făcut-o niciodată, vreau şi eu să o fac, să văd cum e. Mereu am fost atrasă de bărbaţii mai în vârstă ca mine. (…) Dar ştii că ăia de 20 de ani nu au experienţa unuia de 60. Avantaje şi dezavantaje.”, a mai spus vedeta.

 

Comentarii

Modifică Setările