Agenda

Doi foşti concurenţi "Vocea României", în finala Eurovision de la Bucureşti VIDEO

Doi foşti concurenţi "Vocea României", în finala Eurovision de la Bucureşti VIDEO

Feli şi Tiri merg mai departe în concurs, după ce au câştigat cea de-a patra semifinală disputată aseară, în Salina Turda.

S-au făcut cunoscuţi în concursul de voci de la PRO TV, iar acum au evoluat pe scena Eurovisionului. Feli, acum artistă consacrată, şi Tiri, aflat la început de drum în muzică, şi-au pus toate speranţele în participarea de seara trecută de pe scena amplasată de echipa TVR, în premieră, în Salina Turda.

Claudia Andas (56 de puncte), Tiri (43 de puncte) şi Feli (43 de puncte) sunt finaliştii Eurovision România 2018, primind cele mai multe puncte din partea juriului după cea de-a patra semifinală a Selecţiei Naţionale. Show-ul a marcat o premieră internaţională, desfăşurându-se la aproape 100 de metri adâncime, în Salina Turda.

Dacă Tiri a avut inserat un fragment din Ciprian Porumbescu, Feli a avut în piesa ei o trimitere la o melodie a lui Smiley.

Din păcate, Feli nu s-a putut bucura din toată inima pentru această reuşită, ea fiind în doliu după moartea tatălui său.

Penultimii câştigători se alătură celorlalţi finalişti Eurovision România 2018 – Alexia & Matei, Eduard Santha şi Echoes (aleşi la Focşani), Jukebox şi Bella Santiago, Rafael & Friends şi Mihai Trăistariu (aleşi la Timişoara), Erminio Sinni & Titziana Camelin, Xandra şi Vyros (aleşi la Craiova).   Ultima semifinală a Selecţiei Naţionale va avea loc la Sighişoara duminica viitoare, urmând ca marea finală Eurovision 2018 să se desfăşoare pe 25 februarie la Sala Polivalentă din Bucureşti.