News

Ea are 61 de ani, iar el, 26! Madonna, în mari tandreţuri cu noul toyboy! Idila lor, confirmată de noile fotografii!

Ea are 61 de ani, iar el, 26! Madonna, în mari tandreţuri cu noul toyboy! Idila lor, confirmată de noile fotografii! camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

Se tot zvonea că Madonna şi dansatorul ei sunt mai mult decât buni prieteni, însă abia acum avem confirmarea – Regina Pop şi angajatul ei, cu aproape 40 de ani mai tânăr decât ea, de-abia îşi pot deslipi mâinile unul de altul!

Aflată în Miami, în turneul Madame X World Tour, Madge de-abia dacă are timp să respire! Însă, atunci când are câteva momente de respiro, şi le petrece cu cei şase copii ai ei, dar şi cu dansatorul Ahlamalik Williams (26), care-o însoţeşte pe divă peste tot.

Nu sunt HOT doar pe scenă...

Totuşi, până acum nimeni nu putea spune cu siguranţă că e ceva mai mult decât amiciţie între ei. Până acum, pentru că vineri a ieşit la suprafaţă dovada. Paparazzi i-au surprins pe cei doi amorezi în mari tandreţuri, sărutându-se şi atingându-se drăgăstos. Şi asta de faţă cu fiica vedetei, care are şi ea bine-mersi o relaţie amoroasă cu un individ. Iar iubitul fiicei Lourdes Leon Ciccone (23) are o vârstă apropiată cu cea a toyboy-ului Madonnei!   

Primele imagini cu cei doi amorezi împreună

Madonna şi Ahlamalik Williams au început să dea naştere zvonurilor romantice în iunie, când diva a postat un filmuleţ cu ea dansând lasciv pentru Ahlamalik. The National Enquirer a scris despre relaţia lor, precizând că cei doi amorezi au început să ia în serios idila lor în august. Şi asta în ciuda faptului că prietenii cântăreţei au tot încercat să-i atragă atenţia Madonnei că noul ei iubit e prea tânăr.

“Nici măcar nu se uită la bărbaţii care se apropie de jumătate din vârsta ei!”, a spus lucrurilor pe nume un apropiat de-ai divei. “Prietenii ei sunt de părere că ea trebuie să se concentreze pe bărbaţi mai maturi, dacă îşi doreşte cu adevărat o relaţie stabilă”, a adăugat sursa.

Fiica Madonnei are iubit cam de aceeaşi vârstă cu cel al mamei ei

În ciuda avertismentelor prietenilor, Madonna îşi vede de treburile ei! Ea a preferat un număr impresionat de bărbaţi tineri în ultima perioadă, precum dansatorii Brahim Zailbat, care avea atunci 23 de ani, şi Timor Steffens, 26 de ani pe-atunci, dar şi modelul Kevin Sampaio, 31 de ani la acea vreme. Iar acum pare că se simte minunat alături de noul ei toyboy!

Noul toyboy al Madonnei

foto - Profimedia, Instagram, preluare Daily Mail