News

EXCLUSIV Adelina Pestriţu, surpriză pentru iubit: „A fost şocat“! Cine i-a fost complice şi unde este acum fetiţa lor?

EXCLUSIV Adelina Pestriţu, surpriză pentru iubit: „A fost şocat“! Cine i-a fost complice şi unde este acum fetiţa lor? camera-retro icon Vezi galeria 8 poze

De câteva zile, Adelina Pestriţu a umplut reţelele de socializare cu fotografii din Dubai, acolo unde se relaxează în vacanţă alături de iubitul ei.

Imaginile postate de vedetă au strâns rapid zeci de mii de like-uri, iar lumea s-a întrebat de ce în fotografii nu apare deloc şi fetiţa lor, Zenaida Maria. Adelina Pestriţu a făcut lumină în acest caz şi ne-a povestit cum a luat decizia de a pleca în Dubai, cine i-a fost complice şi unde este fetiţa ei acum.

„Pe 13 noiembrie, Virgil a împlinit frumoasa vârstă de 33 de ani şi m-am gândit ca, pe lângă cadoul pe care i l-am făcut, să-i pregătesc şi o mega surpriză la care nu se aştepta şi să-l răpesc în însoritul Dubai. Amâdoi aveam nevoie de o vacanţă la soare, după care tânjeam de ceva timp. Am avut mai mulţi complici care m-am ajutat să o duc la bun sfârşit, printre care şi socrii, în grija cărora am lăsat-o pe micuţa Baby Zeny timp de şase zile. Virgil a fost şocat de ce i s-a pregătit fără ca el măcar o secundă să bănuiască. S-a bucurat enorm. În Dubai, totul a fost pregătit pas cu pas. Am stabilit cu agenţia de la care am luat biletele un itinerariu cu de toate, inclusiv o plimbare cu Gyrocopterul, safari şi zbor cu balonul de aer. Ne bucurăm de fiecare clipă petrecută aici. Mi-am dorit din suflet ca ziua lui să fie una de neuitat şi cred eu că am reuşit“, ne-a spus în exclusivitate Adelina Pestriţu.