Interviu

Exclusiv! Şedinţă foto hot cu Patrick Heusinger din serialul "Absenţa", cel mai sexy agent FBI

Exclusiv! Şedinţă foto hot cu Patrick Heusinger din serialul "Absenţa", cel mai sexy agent FBI

Premiera noului sezon al serialului “Absenţa”, producţia originală AXN, va avea loc mâine, 4 aprilie, de la ora 23.00. Dacă ai fost fan al primului sezon, te vei bucura să afli cum va evolua acţiunea şi relaţia dintre cele două personaje principale ale producţiei, Emily şi Nick.

Fostul agent FBI Emily Byrne (Stana Katic) se străduieşte să revină la o viaţă normală după ce şi-a salvat familia şi şi-a reabilitat numele. Măcinată de vină, dar şi cu multe întrebări rămase fără răspuns, legate de perioada în care a fost răpită, Emily începe să investigheze mai multe piste, fiind ajutată de detectivul Tommy Gibbs (Angel Bonanni).

După ce un puternic atac terorist zguduie oraşul Boston, biroul FBI porneşte în căutarea vinovatului. Agentul special Nick Durand (Patrick Heusinger) conduce investigaţia, lucrând cot la cot cu agentul Derek Crown (Christopher Colquhoun) şi noul psihanalist Julianne Gunnarsen (Natasha Little).

Noi am stat de vorbă în exclusivitate cu actorul american Patrick Heusinger, în vârstă de 38 de ani, interpretul agentului FBI Nick Durand, şi am aflat de la acesta noutăţi legate de sezonul doi.

În plus, avem şi o surpriză pentru fanele seducătorului actor: o şedinţă foto inedită cu Patrick, realizată de un prestigios fotograf specializat în shootinguri glossy, Bernardo Doral. 

Unde l-am lăsat pe Nick, personajul tău, la finalul primului sezon al serialului Absenţa?

Patrick: Nick a fost traumatizat aproape pe tot parcursul primului sezon din cauza pierderii soţiei, apoi întoarcerii acesteia, urmate de răpirea copilului şi a noii soţii şi într-un final a ajuns într-un punct de echilibru. Toată lumea era din nou acasă, toţi erau în siguranţă. Emily s-a dovedit a nu fi atât de vinovată precum se anticipase iniţial, deşi telespectatorii află în ultimele cadre ale primului sezon că a avut un rol în anumite evenimente. Începutul sezonului doi îl prezintă pe Nick într-o dispoziţie mult mai bună, o persoană pozitivă, mai puţin introvertită, mult mai dezinvoltă. Acasă continuă însă să aibă probleme, întrucât nu reuşeste să vorbească încă despre sentimentele sale cu Alice, soţia sa, sau cu Flynn, fiul său. A fi acasă este dificil pentru el, pentru că nu este obişnuit să-şi exprime emoţiile în faţa soţiei şi fiului şi astfel se refugiază în munca sa.

Având în vedere toate obstacolele pe care Emily şi Nick le-au avut de depăşit în sezonul 1, cât de uşor îi va fi acesteia să o accepte din nou în viaţa lui?

Par să ajungă la un acord, chiar unul foarte bun, având în vedere cum va evolua noua lor relaţie şi ce rol va ocupa fiecare în viaţa celuilalt. Cred că se simte încă din primul episod că atât Nick, cât şi Emily, au depăşit relaţia amoroasă şi încep să investească în vieţile lor personale.

Cum a evoluat Nick în ceea ce priveşte echilibrul dintre muncă şi viaţa personală?

Cred că cea mai mare parte din sezonul doi îl urmărim pe Nick încercând să găsească acest echilibru. Are dificultăţi în a împăca cele două părţi din viaţa sa (dragostea pentru familie şi pasiunea pentru ceea ce face), pentru că nu mai ştie cum se potriveşte fiecărui loc. În noul sezon, pare că este mereu pe fugă, pentru a găsi acest echilibru. Rămâne să vedem dacă va reuşi.

Ce ne poţi spune despre relaţia dintre Nick şi Alice?

Unul dintre cele mai tari lucruri din sezonul doi are legătură cu modul în care evoluează relaţia dintre Alice şi Nick. Ajungem să aflăm că ea se simte neglijată şi cauta nu doar atenţie, dar şi grijă şi iubire în altă parte, astfel că are o aventură. Nick află la un pun toate cărţile pe masă, când discută sincer, onest şi îşi împărtăşesc secretele, demonii, şi cred că multe cupluri vor empatiza cu acel moment. La final, sunt doi oameni care au un moment de onestitate pentru a putea reclădi încrederea pierdută.

De ce crezi că a fost atât de bine primit serialul la nivel internaţional?

Cred că a rezonat atât de bine cu publicul datorită subiectelor şi problemelor abordate. Regăsim temele familiei, dragostei, dar şi pierderii sau chiar morţii. Anul acesta vom regăsi un alt subiect delicat – avortul spontan. Cumva, acestea sunt aceleaşi probleme cu care se confruntă nenumărate familii peste tot în lume, sub o formă sau alta. Cred că este mai uşor să te ataşezi de un personaj sau de anumite relaţii.

Ce ţi-a plăcut cel mai mult când ai reluat acest rol?

Mă bucur foarte mult că am avut şansa sa continui cu acest personaj, deoarece noi, actorii, suntem uneori foarte critici cu munca noastră. Când am reuşit să văd primul sezon, personal, nu m-am uitat la personajul meu în mod special. Nu pentru că nu ar fi fost bun, dar poate nu a fost exact ceea ce am sperat eu. Partea frumoasă într-un serial de televiziune, faţă de un film, este că ai parte uneori de o a doua şansă, de a relua personajul, de a merge mai departe cu el, de a pătrunde mai adânc în mintea lui, de a-i descoperi noi laturi ale personalităţii şi de a arăta noi valenţe. Mi-a plăcut să explorez lumea lui Nick Durand în alte moduri faţă de cum am făcut-o în sezonul 1, a fost foarte plăcut pentru mine ca actor şi chiar simt că sunt multe îmbunătăţiri în noul sezon.

La ce ne putem aştepta în ceea ce priveşte drama şi acţiunea în noul sezon?

Unul dintre aspectele pozitive în a avea un al doilea sezon la un serial este oportunitatea de a investi mai mult în secvenţele de acţiune şi cred că producătorii au făcut o treabă excelentă în a ne acorda libertatea de a avea mai multe scene de acest tip de-a lungul sezonului doi din Absenţa. Dacă în primul sezon au fost câţeva momente mai intense, pe ici şi colo, nu cred că există vreun episod în sezonul doi fără o secvenţă puternică, încărcată de acţiune. Explorarea ideii de relaţie este mult mai definită în acest sezon din punct de vedere. dramatic. Ajungem să cunoaştem cu adevărat toate personajele pe care am reuşit sa le urmărim secundar în primul sezon. Aflăm mai multe despre familiile lor şi cred că, dacă ajungi să cunoşti mai profund un personaj, poate la nivel personal, te ataşezi de el. Şi mai cred că intensitatea şi dramatismul cresc atunci când dintr-un conflict între două personaje poţi întelege anumite reacţii, de ce acţionează aşa, de ce gândesc într-un anume fel. Cumva, în noul sezon, ajungem să descoperim amploarea tuturor personajelor.

Cum a fost să te reîntorci în Bulgaria?

M-am simţit foarte bine în Bulgaria la filmările pentru primul sezon, dar mare parte din ceea ce mi-a plăcut cel mai mult a fost echipa, elementele de producţie, cultura cinematografică din Bulgaria. Nu am avut şansa să explorez prea mult data trecută. Am stat patru luni într-o cameră de hotel; e nebunie curată să stai atâta timp fără o bucătărie, plus că a fost îngrozitor de frig – cea mai grea iarnă din ultimii 28 de ani sau aşa ceva. Cumnatul meu este din Bulgaria şi a venit la un moment dat în vizită şi până şi el a fost surprins de cât de ger era. Pentru sezonul doi, am avut noroc că am filmat pe perioada verii şi am putut observa oamenii pe străzi, în cafenele, restaurante, savurând un pahar de vin sau o bere, sau pur şi simplu luând cina alături de prieteni. Aşa am putut să simt mai bine vibraţia oraşului. Am mers cu toţii în tururi cu bicicleta şi am vizitat destul de mult, aşa am descoperit şi gastronomia bulgară. A fost o diferenţă fundamentală între filmările celor două sezoane. Este uimitor cât de mult poate afecta vremea pe cineva din Florida, care locuieşte în California, dar sincer, să mă pot bucura de puţină căldură şi soare chiar m-a ajutat să înţeleg cât de minunat este acest oraş.

Poţi să ne descrii în 3 cuvinte noul sezon Absenţa?

Sezonul doi cred că poate fi descris ca intens, dramatic şi curajos. 

Dacă ar fi să găseşti un hashtag pentru sezonul doi, care ar fi?

#MoreBetter. Nu ştiu. #Better. Sincer, ar fi #Better deoarece cred că acest sezon este mult mai bun din punct de vedere dramatic faţă de primul.

Foto: Bernardo Doral

Modifică Setările