News

Familia regală pe motocicletă de Sărbători! Ducii de Cambridge au o felicitare de Crăciun inedită anul acesta!

Familia regală pe motocicletă de Sărbători! Ducii de Cambridge au o felicitare de Crăciun inedită anul acesta!

„Sărbători fericite!” din partea lui Kate Middleton şi a Prinţului William! Părinţii regali şi-au luat copiii din dotare, pe Prinţul George (6), Prinţesa Charlotte (4) şi pe Prinţul Louis (1), şi au realizat o fotografie memorabilă împreună, care a devenit felicitarea de Crăciun a familiei lor.

Portretul regal a fost făcut public de un membru al Royal Air Force, care a primit felicitarea chiar din partea lui Kate Middleton. Imaginea celor cinci membrii ai familiei regale britanice este una dintre cele mai reuşite şi mai amuzante de până acum, toţi pozând încântaţi pe o motocicletă vintage.

Postarea care a făcut publică felicitarea regală

Este o tradiţie a familiei regale să facă publică felicitarea lor de Sărbători. Cea de anul trecut a fost realizată, de asemenea, toamna, dar avea o atmosferă diferită. Ducii de Cambridge şi copiii lor erau îmbrăcaţi toţi în ţinute albastre şi păreau cât se putea de relaxaţi în casa lor de vacanţă din Norfolk.

Kate, o mămică obişnuită

Kate şi William au început deja să sărbătorească Naşterea Domnului. Cuplul regal a participat la prânzul de Crăciun, organizat zilele trecute de Regina Elisabeta a II-a la Palatul Buckingham. Middleton a ajutat şi un grup de copii să aleagă bradul de Crăciun pentru şcoala lor, după care ne-a arătat tuturor bradul sub care micuţii George, Charlotte şi Louis îşi vor găsi anul acesta cadourile de la Moş Crăciun.

George şi Charlotte de-abia aşteaptă să-şi primească darurile de Crăciun!

“Întreba despre brazii care îşi păstrează acele mai mult timp şi care miros frumos”, a declarat un proprietar de fermă de la care a cumpărat Ducesa bradul.

William, Kate şi copiii vor petrecere Crăciunul la Sandringham cu restul familiei regale. Cei care vor lipsi de la petrecerea de anul acesta sunt fratele lui William, Prinţul Harry, şi familia lui. În fiecare an, Regina Elisabeta a II-a îşi primeşte invitaţii la Sandringham Estate din Norfolk în ajunul Crăciunului, iar seara fiecare îşi deschide cadoul primit. După slujba de la biserică din acea zi, familia regală ia prânzul în Norfolk, după care îşi continuă activităţile festive.  

Foto - Profimedia, Instagram