News

Fiica lui Emil Boc e virală pe TikTok. Câţi ani are Cezara Boc şi cu ce se ocupă fiica primarului din Cluj-Napoca

Fiica lui Emil Boc e virală pe TikTok. Câţi ani are Cezara Boc şi cu ce se ocupă fiica primarului din Cluj-Napoca camera-retro icon Vezi galeria 7 poze

Tatăl ei e cunoscut pe scena politică de zeci de ani, dar iată că şi ea începe să simtă acum gustul celebrităţii. Cezara Boc e celebră pe TikTok. Cum a reuşit să fie cunoscută, să strângă milioane de vizualizări?

Tatăl ei e Emil Boc, primarul din Cluj-Napoca. Ea visează la o carieră frumoasă în viitorul apropiat. Cezara Boc are 24 de ani şi surprinde în mediul online. Tânăra realizează fel de fel de vidoclipuri pe TikTok pentru a prezenta speţe juridice şi cum pot fi ele rezolvate. Fiica lui Emil Boc este absolventă a Facultăţii de Drept de la Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca, este consilier juridic şi se pregăteşte pentru admiterea la Barou, transmite a1.ro.

 

Cum a devenit Cezara Boc virală pe TikTok

Ea prezintă în aproximativ un minut proceduri juridice într-un mod simplu, pe înţelesul tuturor. 

"Totul a început foarte pe nepregătite. Îmi instalasem TikTok de câteva zile. Stăteam într-o seară şi învăţam, apoi mi-a venit o idee – cum ar fi dacă m-aş filma recapitulând ce am învăţat azi? Era videoclipul cu bicicleta, unde explicam câteva dintre infracţiunile cele mai comune (furt, tâlhărie, înselăciune, ultraj, trafic de influenţă, şantaj, abuz de încredere etc.). Nu aveam de gând să îl postez, eram în pijamale, eram obosită, era târziu. Chiar înainte să mă culc, m-am gândit să îl postez. Eram sigură că l-ar fi văzut numai prietenii şi ar fi avut până în 100 de like-uri. A doua zi dimineaţa, aveam 100 de mii de view-uri, mii de urmăritori, printre care şi Irina Rimes, pe care o admir foarte mult. Reacţia lumii m-a încurajat să continui şi asta a fost", a povestit Cezare pentru site-ul realizat de studenţii de la Facultatea de Jurnalism din cadrul UBB.

Ea învaţă pentru admiterea la Barou acum, iar subiectele le explică pe TikTok.

"Eu, în prezent, practic meseria de consilier juridic, dar mă pregătesc şi pentru examenul de barou. Deci ce învăţ în ziua aceea devine subiectul videoclipului. Iau primul exemplu care îmi trece prin cap şi gata. De obicei, îmi iese videoclipul din prima. Rareori se întâmplă să mai încerc o dată, pentru că îmi place tare mult spontaneitatea.", a mai declarat ea. 

Cezara Boc îl are drept model pe tatăl ei

Tânăra de 24 de ani a descoperit la tatăl ei meseria de avocat, de acolo şi dragostea pentru Drept: "Dintotdeauna am avut o dragoste pentru Drept. Deci aveam 3 ani, tata era avocat. La biroul lui îşi pregătea cazurile, multe materiale de citit. Iubeam să îl privesc pregătindu-se, iar când pleca tata, îi umblam mereu la biroul de avocatură, mă prefăceam că citeam, luam şi notiţe... îţi dai seama, la 3 ani, numai mâzgâlituri. De atunci ştiam că vreau să fiu avocat, iar tatei i se părea foarte drăguţ. Mi-a pus mâzgăliturile deoparte, le-a păstrat. Pe unele le-a pus şi pe perete".

Soţia lui Emil Boc, primarul Clujului, e profesoară la Universitatea "Babeş-Bolyai". Cum arată şi ce salariu primeşte Oana Boc

Dincolo de cariera politică, dincolo de mandatele sale de primar, Emil Boc este soţ şi tată. Au trecut aproximativ 26 de ani din momentul în care Oana şi Emil Boc au spus DA şi au hotărât să-şi petreacă viaţa împreună. Actualul primar al Clujului, fostul premier al României în perioada 22 decembrie 2008- 6 februarie 2012, are şi două fete superbe, pe Cezara şi pe Particia. Politicianul este destul de discret când vine vorba despre viaţa personală, dar soţia sa s-a remarcat întotdeauna.

Foto: Facebook, Instagram

Modifică Setările