News

Fiica lui Romy Schneider, Sarah Biasini, vorbeşte într-un interviu despre celebra sa mamă: "Am înţeles că aş fi împărţit-o cu întreaga lume!"

Fiica lui Romy Schneider, Sarah Biasini, vorbeşte într-un interviu despre celebra sa mamă: "Am înţeles că aş fi împărţit-o cu întreaga lume!"

Sarah avea doar 4 ani atunci când mama sa a fost descoperită fără suflare în apartamentul său din Paris, pe 29 mai 1982

Invitată la o emisiune a unui post TV francez, fiica lui Romy Schneider a povestit cum a fost crescută de bunica paternă, după pierderea mamei. "Era genială. Mama era genială. A fost actriţă înainte să mă nasc, am înţeles că aş fi împărţit-o oricum cu întreaga lume", a spus Sarah, care este, la rândul ei, actriţă. De cealaltă parte, însă, bunica ei, Monique, i-a dăruit toată dragostea de care avea nevoie un copil orfan. "Meseria bunicii mele a fost maternitatea. Să fie mamă. Ea mi-a dăruit dragoste necondiţionată şi mi-a spus că pot realiza în viaţă orice îmi propun. Este ceea ce un părinte trebuie să-şi înveţe copilul", spune Sarah (43), care a preluat aceste lucruri în educaţia propriei fiice, Anna, pe care o are din relaţia cu Gil Lefeuvre. 

"Nu am cunoscut-o pe mama. Eram prea mică atunci când aplecat. Dar îmi place mult să vorbesc despre ea şi simt adesea nevoia să-mi arăt iubirea pentru ea. Fiicei mele deja îi arăt poze cu ea şi îi spun cu drag: Uite, e bunica ta. E mama mea!", declară Sarah, care, cu toate că este o fire discretă, a decis să acorde câteva interviuri cu ocazia lansării cărţii ei, "La beaute du ciel", în care vorbeşte despre viaţa sa în absenţa lui Romy Schneider. Sarah a simţit impulsul de a scrie după incidentul din 2017, când mormântul lui Romy Schneider a fost profanat. Autorii rămaşi necunoscuţi au scos piatra tombală şi au deschis cavoul actriţei, depuse la cimitirul Boissy-sans-Avoir, la aproximativ 50 de kilometri vest de Paris. 

După povestea de iubire cu Alain Delon, Romy Schneider s-a căsătorit cu regizorul german Harry Melen, cu care a avut un fiu, pe David Cristopher. Ulterior, Romy a divorţat şi s-a recăsătorit cu secretarul eu, Daniel Biasini, căsnicie din care s-a născut Sarah. Cei doi au divorţat, însă, în 1981, un an traumatizant pentru Romy - tot atunci a murit şi fiul ei, David, de 14 ani, într-un accident stupid. Această dramă a împins-o în ghearele alcoolului pe actriţa găsită fără suflare anul următor, în 1982, pe 29 mai, în apartamentul ei parizian. S-a scris că Romy Schneider făcuse stop cardiac, având o sănătate şudredă, dar s-a discutat îndelung şi despre faptul că a fost vorba despre sinucidere.

Foto: Getty Images

Comentarii

Modifică Setările