News

Filmare incredibilă cu Răzvan Ciobanu înainte de a muri: „A intrat cu capul în geam“

Filmare incredibilă cu Răzvan Ciobanu înainte de a muri: „A intrat cu capul în geam“ camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

Răzvan Ciobanu a murit în a doua zi de Paşte, în urma unui accident teribil de maşină, trupul său fiind găsit la câţiva metri în afara autovehiculului, deoarece designerul nu purta centura de siguranţă.

Anchetatorii încearcă acum să refacă traseul pe care l-a avut Răzvan Ciobanu înainte de a muri, mai ales din cauza faptului că la necropsie, în organismul designerului au fost descoperite mai multe droguri, printre care cocaină şi metamfetamină.

În ajutorul oamenilor legii vin şi proprietarii localurilor în care Răzvan Ciobanu a intrat: aceştia le oferă atât anchetatorilor, cât şi presei imagini cu designerul în viaţă. Cei de la Observator au intrat ieri în posesia unei filmări incredibile, care îl prezintă pe Răzvan Ciobanu în timp ce se plimbă parcă fără direcţie printr-un restaurant din Mamaia.

„Eram la POS, plasam o comandă, el a venit la mine şi speriat, îmi spunea: «De ce vrei să mă baţi, ţi-am făcut ceva?». Mai târziu a intrat cu capul în geam şi după aceea ne-am trezit cu el în bucătărie. Nu ştia nimic, era speriat, avea o privire aşa, de speriat, mai avea puţin să plângă“, a spus unul dintre ospătarii care au intrat în contact cu Răzvan CIobanu în jurul orei 18.00.

Modifică Setările