Vedete

Flavia Mihăşan întâmpină luna cadourilor în ipostaze sexy. Fosta matinală şi-a recăpătat silueta de balerină

Flavia Mihăşan întâmpină luna cadourilor în ipostaze sexy. Fosta matinală şi-a recăpătat silueta de balerină camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Nu că ar fi pierdut-o vreodată. Flavia arată spectaculos după două naşteri, semn că pasiunea sa pentru dans este garanţia unui fizic tras prin inel.

Viaţa Flaviei s-a schimbat total după ce a ajuns în distribuţia celebrului musical ”Mamma Mia”. Acolo l-a cunoscut pe Marius Moldovan, dansator şi coregraf, la rândul său. Şi-au întemeiat o familie şi au făcut doi copii în decurs de trei ani.

Flavia Mihăşan postează regulat pe contul său de socializare. Cele mai recente imagini dovedesc că fosta asistentă de la ”Neaţa” şi-a recăpătat forma fizică dinaintea sarcinilor în totalitate.

În felul acesta, artista a simţit să întâmpine luna decembrie. Recent, Flavia a acordat un interviu revistei OK!Magazin, pe care îl puteţi citi AICI.

Ea a vorbit despre viaţa sa acum, despre cum s-a obişnuit cu programul încărcat al unei mame cu doi copii şi cum se simte în ipostaza aceasta.

”Sunt perioade când e foarte frumos şi epuizant în acelaşi timp. Copiii sunt minunaţi, totul e superb, dar asta vine la pachet cu o renunţare la tine, la ce erai tu înainte şi ce credeai tu că e mişto şi important. Sunt perioade când da, îmi este dor, dar n-aş schimba niciodată nimic. Când mă mai uit în urmă la poze, mi se pare totul un pic lipsit aşa de consistenţă. La vremea lor, toate aveau sens. Dar abia acum simt că trăiesc viaţa adevărată. Acum e pe bune totul. Când ieşim undeva chiar ne bucurăm la maximum de acea ieşire. Stau câteodată şi mă gândesc că eu puteam să hotărăsc înainte că vreau să mă duc la mall şi să stau şase ore la cumpărături. Fără să fie nimic în neregulă cu asta. Nu mai pot face asta, acum avem şi noi programul lor. Suntem genul de părinţi care înţeleg cât de importantă este rutina pentru copii şi cât de relaxaţi se simt ei când ştiu ce urmează. Asta îi calmează. Haosul nu le place, sunt super-reticenţi la asta şi sunt foarte nervoşi dacă nu dorm sau le schimbi programul de masă.”, a mărturisit Flavia Mihăşan revistei OK!Magazine.

Foto: Instagram

 

Comentarii

Modifică Setările