News

Florin Piersic: "Sunt foarte speriat de ce se întâmplă"

Florin Piersic: "Sunt foarte speriat de ce se întâmplă"

Florin Piersic a revenit pe scenă, în piesa Străini în noapte. Cu toate astea, marele actor recunoaşte că se teme de această perioadă, asta după ce câţiva colegi s-au îmbolnăvit.

“Am aşteptat şase luni de zile, am stat cât am putut mai izolat. Am avut grijă, dar n-am putut să stau chiar foarte izolat, pentru că toată lume m-a sunat. Trebuie să mă îngrijesc şi eu, pentru că ferească Cel de Sus să nu mi se întâmple ceva. Sunt foarte speriat de tot ce se întâmplă, mai ales că am avut nişte colegi care s-au îmbolnăvit. Doamne ajută, au scăpat, dar suntem toţi foarte speriaţi. Şi în seara aceasta, am venit aşa, şi cu bucurie şi cu speranţă. Am avut emoţii, pentru că nu ştii ce se poate întâmpla. Mi-am luat toate măsurile. Sper că nimic nu se va întâmpla cu venitul meu aici. Dar ştii cum e, doar cum vrea Dumnezeu. Am stat cuminte, m-am mai dus până în Cluj unde am casa, am ieşit cu mare grijă să mă mai întâlnesc cu prietenii mei, dar scurt, cu foarte mare grijă, stricteţe. Am mai citit, am mai şi repetat. Ce să fac”, a spus actorul pentru Click! 

Florin Piersic nu şi-a revăzut copiii, dar au vorbit mult la telefon. “Am vorbit foarte mult la telefon. Şi cu Florin junior şi cei doi copii ai lui, mă refer la nepotica mea de 13 ani şi la Sasha care are şi el 3 ani.  Dar şi cu fiul meu Daniel, care locuieşte la Viena şi are şi el doi băieţi mari”.

 

Comentarii

Modifică Setările