Vedete

Iulia Albu, şocată de ce a găsit în dressingul lui Răzvan Ciobanu VIDEO

Iulia Albu, şocată de ce a găsit în dressingul lui Răzvan Ciobanu VIDEO

Plecată să inspecteze garderoba personală a fostului său coleg de la "Bravo, ai stil!", cea mai de temut "poliţistă a modei" a rămas acum complet fără cuvinte.

Da, designerul Răzvan Ciobanu, care tocmai a împlinit 43 de ani, poate avea acest efect asupra celorlalţi, mai ales că personalitatea lui este una extravagantă, dar şi foarte directă. Intrată în spaţiul lui privat, ca să scotocească după obiecte "interzise", Iulia Albu a rămas uimită de numărul de pantaloni de piele deţinută de acesta, de pantofii cu blăniţă ori sandalele cu cristale şi, evident, de multitudinea de haine negre. Însă nimic n-a pregătit-o pe semnatara rubricii "Pressing la dressing", din cadrul emisiunii lui Cătălin Măruţă, pentru ce avea să urmeze.

Întrebându-l pe Răzvan Ciobanu care este piesa pe care n-ar vrea să o arate niciodată nimănui, Iulia Albu s-a trezit cu un răspuns neaşteptat: "Am o pereche de chiloţi fără fund, pe care nu i-am purtat niciodată". Tot acum am aflat şi că, de fapt, Răzvan Ciobanu nu poartă lenjerie intimă. "Nu port, dar pe ăştia i-am primit cadou". Şi, ca lucrurile să devină şi mai interesante, designerul i-a şi îmbrăcat peste pantaloni.

Comentarii

Modifică Setările