News

Katy Perry este însărcinată cu primul copil. Cântăreaţa şi Orlando Bloom vor deveni părinţi

Katy Perry este însărcinată cu primul copil. Cântăreaţa şi Orlando Bloom vor deveni părinţi camera-retro icon Vezi galeria 7 poze

Zvonurile au fost spulberate! Katy Perry a anunţat că este însărcinată cu primul ei copil. Ea şi Orlando Bloom vor deveni părinţi anul acesta!

Din luna august a anului trecut au apărut informaţii că artista Katy Perry ar fi însărcinată. Aceasta nu a dezvăluit nimic atunci, a ţinut totul secret, departe de ochii curioşilor. Şi-a ascuns burtica de gravidă cum a putut mai bine, în spatele rochiilor vaporoase.

Iată că acum, la începutul lunii martie 2020, Katy Perry dezvăluie secretul pe care l-a ţinut ascuns luni de zile: este însărcinată, va deveni mamă pentru prima oară. Cântăreaţa îi da dărui logodnicului său, Orlanda Bloom un copil. Artista a ales să facă vestea publică cum altfel decât printr-o melodie. A lansat o piesă "Never worn white" în care poartă o rochie deschisă la culoare, iar la un moment dat îşi ţine mâinile pe burta proeminentă.

Ea a anunţat şi pe Instagram că în vara acestui an va naşte. Katy Perry ascunde momentan sexul copilului, dar pe parcursul clipului apare şi în ţinute deschise la culoare, chiar roz, oare ea şi Orlando Bloom vor avea o fetiţă? 

 

Orlando Bloom a povestit păţania întâmplată când a cerut-o în căsătorie pe Katy Perry

Katy Perry  s-a logodit anul trecut cu Bloom. Ea a mai fost căsătorită cu actorul Russell Brand, de care a divorţat în 2011, după 14 luni de căsnicie.

Invitat la o emisiune radiofonică, actorul a descris emoţionantul moment în care i-a cerut artistei să fie soţia lui. Un moment care n-a decurs chiar conform planului...

Şi asta pentru că atunci când a vrut să scoată din buzunar cutia cu inelul... Ei bine, cutia n-a mai vrut să iasă din buzunar. "Momentul n-a fost aşa rău, doar că n-am putut scoate inelul din jachetă. Am şi avut o premoniţie legată de asta. I-am şi spus tipului de la care am luat bijuteria şi care+mi este prieten: Te rog, asigură-te că nu e prea mare cutia în care pui inelul. El a zis că totul va fi ok, dar finalmente, nu am putut scoate cutia", a povestit el la postul de radio BBC Radio 2, unde a fost invitat la The Zoe Ball Breakfast Show, alături de Cara Delevingne.

Foto: Captură Youtube, Profimedia

Modifică Setările