News

La o petrecere VIP din Miami, fără măşti sau distanţare, Kim Kardashian a flirtat cu un celebru cântăreţ, mai tânăr cu 13 ani. N-o deranjează că e în plin divorţ

La o petrecere VIP din Miami, fără măşti sau distanţare, Kim Kardashian a flirtat cu un celebru cântăreţ, mai tânăr cu 13 ani. N-o deranjează că e în plin divorţ camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Kim Kardashian, flirt cu un cântăreţ celebru, cu 13 ani mai mic, la o petrecere. Ce se întâmplă cu diva la două luni după ce a intentat divorţ?

Kim Kardashian a intentat divorţul de celebrul cântăreţ Kanye West în urmă cu două luni, iar viaţa ei începe să intre pe un alt făgaş. De femeie singură, care se distrează şi flirtează la petreceri.

Ce se întâmplă cu diva în plin divorţ? Imaginile cu ea au stârnit rumoare atât printre fanii săi, cât şi printre cei ai viitorului fost soţ.

Urmăritorii săi sunt pe jar după ce au fost publicate fotografii cu ea flirtând cu sexy Maluma, cântăreţul cu 13 ani mai tânăr. Există multe zvonuri, însă nimic confirmat.

Este cuplată Kim cu Maluma sau au fost doar nişte flirturi nevinovate la o petrecere VIP din Miami?

Nu doar această întrebare a înfuriat fanii, ci şi faptul că petrecerea s-a ţinut ca în vremurile dinaintea pandemiei. Fără mască sau distanţare.

Explicaţia a venit ulterior, cum că oaspeţii au fost vaccinaţi anti-COVID, însă internauţii nu s-au liniştit doar cu atât, ci şi-au exprimat părerea că această petrecere a fost iresponsabilă şi că poate constitui un risc pentru restul populaţiei americane.

Rămâne de văzut ce efecte vor apărea şi dacă vor apărea după acest party de pomină din Miami, dar şi dacă Maluma va deveni noul preferat al voluptoasei Kim.

Sursă foto: Profimediaimages şi Instagram

Comentarii

Modifică Setările