News

Laura Cosoi şi Cosmin au sărbătorit cinci ani de când au decis să formeze o familie

Laura Cosoi şi Cosmin au sărbătorit cinci ani de când au decis să formeze o familie camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Laura Cosoi şi Cosmin deveneau în urmă cu cinci ani o familie. Cei doi au marcat acest eveniment cu două petreceri de nuntă, una dintre ele a avut loc la Iaşi, iar cealaltă la Târgul Mureş, special pentru rudele mirelui. Astăzi, actriţa îşi aminteşte cu emoţie de momentul în care a primit cererea în căsătorie.

"În urmă cu cinci ani, când m-am aşteptat mai puţin, iubitul meu m-a cerut de soţie. Din acest moment încep un nou capitol în viata mea, alături de bărbatul care mă face fericită. Cosmin a ales cadrul perfect – biserica romano-catolică în care am fost botezată. Eram doar noi doi şi, în timp ce mă rugam, am auzit pe fundal melodia noastra. Am deschis ochii şi în jur erau deja adunate familiile noastre. Printre lacrimi de fericire, sub privirile emoţionate ale celor dragi, ţinându-l de mână pe Cosmin, am spus Da!", a scris Cosoi pe o reţea de socializare.

Aztăzi, cei doi se pregătesc să îşi strângă în braţe cel de al doilea urmaş. Laura este însărcinată în 17 săptămâni. "De ziua mea, pe 2 ianuarie, ştiam că în vară vom fi patru şi a fost o aniversare emoţionantă, cu atât mai mult cu cât în urmă cu 2 ani, fix de ziua mea, am anunţat că vom avea o fetiţă, pe Rita".

Modifică Setările